1985 beoordelingen

1985 Reviews

Zeer goed

Zeer goed

Het was een prettige sfeer, heldere communicatie en transparant

Prima cursus,

Paulien de Bruine-Mulder

Goede ervaring. Vragen snel beantwoord. Meedenkend

R. Suisse

Prima organisatie, lesmaterialen, docenten en locatie met faciliteiten. Prima bereikbaarheid m.b.t. vragen en/of info.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Duidelijk voortraject en info m.b.t. aanmelden en inhoud. Prima bereikbaarheid bij vragen.

G. Kuijpers

V-Kam Education heb ik ervaren als een prettig flexibele opleidingsinstantie. Vragen via de e-mail werden snel beantwoord. Bij eventuele problemen wordt met je meegedacht. De locatie waar de... V-Kam Education heb ik ervaren als een prettig flexibele opleidingsinstantie. Vragen via de e-mail werden snel beantwoord. Bij eventuele problemen wordt met je meegedacht. De locatie waar de opleiding werd gegeven was perfect BCM in Utrecht.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De gevolgde cursus was voor KAM-coördinator. De cursusleiders Tiemen en Aaldrik gaven met hun ervaring en kennis een extra dimensie aan deze opleiding. Nooit heeft het mij verveeld.... De gevolgde cursus was voor KAM-coördinator. De cursusleiders Tiemen en Aaldrik gaven met hun ervaring en kennis een extra dimensie aan deze opleiding. Nooit heeft het mij verveeld. Praktijkervaringen maken de theorie veel duidelijker. V.w.b. de inhoud zou ik V-KAM willen adviseren om het onderdeel Kwaliteit verplicht te stellen. Zeker nu met HLS. Bij zowel Milieu als Arbo komen de HLS telkens terug.

Zeer vakkundige trainers met veel praktijk voorbeelden en duidelijk uiteen gezette stof.

Prima, goed georganiseerd, duidelijke cursus

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

duidelijke uitleg, praktische informatie, goede training van auditgesprekken

Aanvankelijk waren wij niet heel tevreden over de training. Door actief klantbe heer vanuit VKam kwam dit snel aan het licht en werd er een extra sessie gepland om de doelstellingen te realiseren.... Aanvankelijk waren wij niet heel tevreden over de training. Door actief klantbe heer vanuit VKam kwam dit snel aan het licht en werd er een extra sessie gepland om de doelstellingen te realiseren. Dit heeft een belangrijke bijdrage gehad in het realiseren van de doelstellingen.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Zoals boven besachreven. Erg sterk punt om actief de klanten te benaderen na een "tegenvallende" evaluatie. Ik voelde mij als klant serieus genomen en dat waardeer ik enorm

Prima sfeer, laagdrempelig en inhoudelijk prima cursus.

Cursus interne audits

Jan Bartels / Cordaan

Goede ervaring met verschillende opleidingen. Duidelijk lesmateriaal. Leslocaties altijd prima. Goed gefaciliteerd

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goede duidelijke lessen met veel informatie door vakkundige docenten