1985 beoordelingen

1985 Reviews

J. Heemskerk / TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NEDERLAND

Ik heb de workshop ISO 9001:2015 gevolgd en deze is mij zeer goed bevallen. De ontvangen informatie tezamen met het materiaal was zeer goed. Naar aanleiding van deze ervaring heb ik er tevens voor... Ik heb de workshop ISO 9001:2015 gevolgd en deze is mij zeer goed bevallen. De ontvangen informatie tezamen met het materiaal was zeer goed. Naar aanleiding van deze ervaring heb ik er tevens voor gekozen om de Kam coördinator opleiding te gaan volgen.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Alles is zeer overzichtelijk en goed verzorgd. De cursus was zeer informatief, zie ook mijn eerdere antwoord.

Vitree

Positief

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Was duidelijk, prettige en boeiende manier van lesgeven.

Hans Buijs

Goede communicatie. Vragen worden beantwoord. Vervangende les aangeboden op het moment dat ik een les moest missen.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Hardcopy is prima naslagwerk. Lesstof werd uitstekend overgedragen met voorbeelden door docenten met praktijkervaring.

Beschrijving techniek is zeer goed.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

zeer goed verzorgd incl. materiaal

De mensen van V-Kam Education waarmee ik in contact ben geweest, zijn vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Eventuele vragen worden snel beantwoord en cursussen zijn helder en goed van opzet.

Zie hierboven

P.Zweers/ Roelofsen Installatietechniek Arnhem BV

Goed geregeld.

Positieve ervaring. Duidelijke uitleg en goede begeleiding.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De duidelijke uitleg en goede begeleiding.

Ok

nee

Goede en practische trainingen, met kundige docenten

René Buchinhoren DSV Solutions B.V.

Er werd eerst goed naar de huidige situatie en ervaringen gevraagd . Daarna duidelijke, korte en bondige uitleg. Er werd concrete feedback op de gesprekstraining gegeven.

n.v.t