1985 beoordelingen

1985 Reviews

Donkers

Gewoon helemaal goed!

Maarten Donkers

Snelle en correcte communicatie. Er wordt per persoon gekeken naar zijn behoefte. Prettige leer locatie.

Marloes van der Starre

V-Kam heeft bij ons een incompany training voor de cursus preventiemedewerker verzorgd. Dit is heel soepel verlopen! Wij zijn uiterst tevreden met onze samenwerking.

cynthia Bergen Henegouwen

Als werkgever zeer tevreden over de dienstverlening en service. Wij brengen onze trainingen onder bij V-Kam!

Yethro Noordzij

Wij werken samen met V-Kam om onze medewerkers en mijzelf op te leiden. Het samenwerken met V-Kam word als erg prettig ervaren.

ATTEMA

Een goed advies om deze opleiding te volgen, goede begeleiding . Ook voor mensen die leren niet van zelfsprekend vinden. een pluim om deze mensen te motiveren

Paul de Haan

Ik heb mijn studie als zeer prettig ervaren. Alles voldeed aan mijn verwachtingen, ik werd ook zeer deskundig en professioneel te woord gestaan bij vragen.

martijn van der Kolk

Goed, duidelijk, strak geregeld en veel mogelijkheden tot het ontwikkelen van vaardigheden! Erg tevreden

frank winter

Het stoorde me dat de trainer te laat startte.
Het stoorde me dat de trainer te laat startte.
daarnaast kwam de training wat onverzorgd bij me over. de trainer draaide te veel op ervaring. Het ontbrak me aan een goede inleving op de behoefte bij de cursisten

Henk Cortenbach

Zeer duidelijke instructeur met tussen het lesgeven tijd voor een stuk humor waardoor het niet saai werd, perfect