Zeer tevreden over training, de trainer zorgde voor ruim voldoende interactie tussen de groepsleden. Hierdoor een zeer leerzaam traject dit komt ook door de diversiteit van deelnemers uit...Zeer tevreden over training, de trainer zorgde voor ruim voldoende interactie tussen de groepsleden. Hierdoor een zeer leerzaam traject dit komt ook door de diversiteit van deelnemers uit verschillende werkomgevingen zoals, Zorg, Bouw, Gemeente. Hierdoor ga je ook voor je eigen organisatie uit de box denken.
Jacobsen
Fijn en eerlijk contact met het bedrijf. HVK wordt via Vkam aangeboden bij Kader, het is een uitruilsysteem tussen die bedrijven. In potentie vormt dat een basis van miscommunicatie, maar daar heb...Fijn en eerlijk contact met het bedrijf. HVK wordt via Vkam aangeboden bij Kader, het is een uitruilsysteem tussen die bedrijven. In potentie vormt dat een basis van miscommunicatie, maar daar heb ik niets van gemerkt, alles liep gesmeerd.
Oudshoorn
De opleiding was pittig maar ontzettend leuk en erg leerzaam. de trainers waren zeer kundig en ervaren. Prettig aan deze opleiding vond ik dat de stof op zeer leuke wijze is gebracht...De opleiding was pittig maar ontzettend leuk en erg leerzaam. de trainers waren zeer kundig en ervaren. Prettig aan deze opleiding vond ik dat de stof op zeer leuke wijze is gebracht totaal niet saai. aan het einde van de dag had je dus ook het idee iets geleerd te hebben. er was veel ruimte voor interactie zodat men van elkaars ervaringen kon leren en de leraar kon inspringen indien nodig.
Bergen Henegouwen
Als werkgever zeer tevreden over de dienstverlening en service. Wij brengen onze trainingen onder bij V-Kam!
de Kleom
Zeer helder opgezette cursus, veel aan gehad voor de praktijk.
Chhanai
Ik heb veel geleerd. Tips en trucs waren geweldig.
Mulckhuyse
Zeer professionele cursus. Docenten zijn mensen uit de praktijk en dat werkt; men weet hoe zaken gaan. Zeker aan te bevelen.