Goed. Ben nu op zoek naar MVO-cursus. Kunt u documentatie opsturen. DAALDERSRUWE 92, 6218EM MAASTRICHT
Hekking
Ik vond de prettige en professionele aanpak van V-kam erg prettig
van Elven
Goede ervaringen mee, erg positief. Jullie hebben veel te bieden.
Bastiaens
Goed contact met korte lijnen waardoor informatie niet verloren ging. Tijdige reactie en goede aanpak door persoonlijke voorbespreking. Training was goed verzorgd met goede afwisseling tussen...Goed contact met korte lijnen waardoor informatie niet verloren ging. Tijdige reactie en goede aanpak door persoonlijke voorbespreking. Training was goed verzorgd met goede afwisseling tussen theorie en praktijk
de boer
Super goede ervaring mee gehad? Raad het mensen zeker aan om te doen.
Verleg
Zeer professionele organisatie met deskundige opleiders. Alles is tot in de puntjes geregeld.
Ingvarr Moonen
Ik heb de cursus ISO 9001, ISO 14001 en interne auditor gevolgd. De eerste dag hebben we ISO 9001 en ISO 14001 behandeld, hierbij hebben we veel informatie gekregen. Hierbij werd regelmatig een...Ik heb de cursus ISO 9001, ISO 14001 en interne auditor gevolgd. De eerste dag hebben we ISO 9001 en ISO 14001 behandeld, hierbij hebben we veel informatie gekregen. Hierbij werd regelmatig een kleine pauze ingelast zodat de informatie even kon bezinken. De tweede dag hebben we interne auditor behandeld, deze cursus was veel minder taai en het was heel leerzaam om een audit te doen die later beoordeeld werd.
Maaike Peenstra
Vanuit mijn werk bij OBM Zwolle doe ik regelmatig zaken met V-Kam. Een professionele organisatie met korte lijnen met wie het snel schakelen en prettig zaken doen is.
Naberman
Echt prima! Zeer maar dan ook zeer tevreden
Moonen