Goede uitleg en weer ge-update
Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Gedrevenheid van de trainster
Reactie V-Kam Education:
Dag Peter,
Bedankt voor de uitmuntende beoordeling! Goed om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt.
Gedrevenheid van de trainster
Dag Peter,
Gerona
De opzet van de cursusdag, dat je veel handvatten meekrijgt en dat het praktijkgedeelte als was het een echte interne audit wordt geoefend.
Dag Renata,
Bedankt voor je positieve beoordeling! Goed om te lezen dat je het een interessante cursus vond en dat je veel geleerd hebt.
Gerona
Fijne cursusdag gehad met een goede afwisseling tussen theorie en het toepassen in de praktijk. Het geeft direct handvatten waar je mee verder kan en er was voldoende diepgang.
Dag Kimberly,
Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad bij de cursus.
Gerona
De kleine groep, fijne trainster, theorie afgewisseld met praktijk
Dag Daphne,
Goed om te lezen dat je de cursus als erg fijn hebt ervaren! Bedankt voor je positieve beoordeling.
Groet.
Informatief.
Dag Wesley,
Bedankt voor je positieve beoordeling! Goed om te lezen dat de cursus informatief was en er een duidelijke communicatie heeft plaatsgevonden.
Practical approach
Thank you for your positive review!
Kind regards, Gerona
Docenten met praktijkervaring.
Dag Chris,
Bedankt voor de positieve beoordeling! Goed om te lezen dat je onze docenten waardeert.
Gerona
vanaf Thuis, veel oefeningen vond echt zeer goed! uit zeeland spar je veer reistijd ik raad het aan.
Beste Laurence,
Bedankt voor je positieve beoordeling. Goed om te lezen dat je ons aanbeveelt aan anderen!
Gerona
De cursusleidster heeft veel know how (praktijkervaring)
Bedankt voor de positieve beoordeling! Goed om te lezen dat onze trainer haar kennis heeft over kunnen brengen.
Gerona
duidelijk, materiaal op tijd binnen, ervaren trainer
Dag Paul,
Fijn om te lezen dat alles goed was geregeld rondom de cursus! Bedankt voor je positieve beoordeling.