Informatief en zeer interessant
Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Alles is goed en duidelijk uitgelegd
Alles is goed en duidelijk uitgelegd
Docent en inhoudelijk goed
De benadering
Beste Donja,
Bedankt voor je positieve beoordeling! Goed om te lezen dat je de benadering van de cursus fijn vond.
Gerona
Kleine groep en daardaar heel interactief ipv droge stof
Beste Marcel,
Wat fijn dat je de cursus heel interactief hebt ervaren! Bedankt voor je positieve beoordeling.
Duidelijk uileg
Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de cursus leerzaam was en een duidelijke uitleg had.
Gerona
Veel praktijkvoorbeelden ter verduidelijking aangereikt
Beste Jurgen,
Dankjewel voor deze terugkoppeling. Goed om te lezen dat de praktijkvoorbeelden er voor hebben gezorgd dat je een cursus hebt gevolgd waarin je goed mee kon komen gedurende de...
Veel praktijk oefening
Beste Magdalena,
Goed om te lezen dat het praktische tijdens de cursus je zo heeft aangesproken. Fijn dat je zo positief terugkijkt op deze training!
Bertine
de gehele dag was boeiend
Beste Martin,
Dank voor je terugkoppeling. Fijn dat je deze cursus zo hebt ervaren en je een boeiende dag hebt gehad waarbij je veel nieuwe kennis hebt opgedaan.
Bertine
De interactie tijdens de cursus, het is niet alleen maar luisteren, maar ook heel veel meedenken, dit is erg leerzaam en waardevol in mijn ogen.
Bedankt voor deze positieve woorden. Fijn dat je de cursus zo ervaren hebt. We zien je graag nog een keer terug bij een van onze andere cursussen.
Bertine
Overleg met de andere deelnemers
Dankjewel voor deze postieve woorden. Fijn dat je ons dit als terugkoppeling hebt gegeven.