Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Goede uitleg
Reactie V-Kam Education:
Dankjewel Edwin voor je feedback.
Fijn dat je de goede uitleg zo gewaardeerd hebt.
Goede uitleg
Dankjewel Edwin voor je feedback.
Fijn dat je de goede uitleg zo gewaardeerd hebt.
Bertine
Cursus leider / gever was deskundig, ter zakenkundig, praktijk-ervaring, goede uitleg, kordaat en aangenaam in de communicatie.
Bedankt Paul voor het schrijven van je recensie. Dat waarderen wij enorm! Goed om terug te lezen dat je de training op jullie eigen locatie zo goed hebt ervaren.
Bertine
Er kwamen veel onderwerpen aan bod.
Beste Yvette,
Dank voor je positieve woorden! Goed om te lezen dat je kennis op meerdere gebieden uitgebreid is. We zien je graag nog een keer terug.
Het leren keuren
Beste Koen,
Fijn dat je de nu op de juiste manier de middelen kunt keuren en deze training zo positief hebt ervaren.
Docent met praktijkkennis
Beste Peter,
Goed om te lezen dat de praktische voorbeelden door jouw als positief is ervaren. Nu mag je alles in praktijk gaan brengen. Succes daarbij!
Bertine
Mooi wat handvaten gekregen en vooral ook sites waar ik informatie kan vinden rondom Arbozaken.
Beste Ancorien,
Dankjewel voor het geven van je feedback. Fijn te lezen dat je genoeg handvaten hebt gekregen zodat je nu alles in praktijk kunt brengen. Succes!
Bertine
Goede uitleg van een trainer met kennis van zaken
Beste Vivian,
Dank voor je feedback! We zijn blij te lezen dat de trainer jullie van alles informatie kon voorzien.
Bertine
Uitleg en tijd dat genomen wordt
Dankjewel voor deze terugkoppeling en dat je de cursus super vond.
We zien je graag een andere keer weer terug.
Bertine
goede cursusleider, weet veel en betrekt cursisten goed bij de stof
Beste Monique,
Bedankt voor je feedback. Fijn dat je de moeite hebt genomen om dit aan ons te geven.
We zullen je complimenten doorgeven aan onze trainer!
Verbinding met de praktijk
Beste Jan,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons feedback te geven.
Goed om te lezen dat er een duidelijke link met de praktijk gemaakt wordt waardoor je dit gelijk kunt...