1983 beoordelingen

1983 Reviews

Rijnmond Operations B.V.

Positief, maar de lestof met vragen sluiten niet helemaal aan op de vragen van het PBNA-examen

Digitale les stof

Beste Peter,
Dank voor het geven van je feedback. Ik neem nog even contact met je op om te kijken waar je precies tegen aan liep.

Lisetta Prinsen

Duidelijk
Ik heb het als een veilige leeromgeving ervaren.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goede uit leg praktisch ingericht met praktijk opdrachten om uit toevoeren tezamen.

Beste Lisetta,
Fijn om dat lezen dat jij de cursus zo hebt ervaren. Succes met het toepassen in de praktijk.

Stg Cultuur 19

Zeer goed

De docente

Reactie V-Kam Education:

Dankjewel voor deze positieve feedback. We zullen de complimenten ook doorgeven aan onze trainer!

Veco

Leerzame cursus, alleen is 3 dagdelen te veel voor kantoorpersoneel

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Dat je zelf aan het denken word gezet

Batec BV

Prima materialen en goede instructeur

Goede docent

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor je feedback.
Fijn dat je de de cursus zo positief hebt ervaren.
We zullen dit ook doorzetten naar onze trainers.

Gemeente Rotterdam

De uitleg

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor het geven van deze feedback en dat je ons zou aanbevelen bij een ander! We hopen dat je na deze lesdag alle informatie kunt toepassen op de werkvloer.
Bertine

aannemingsbedrijf Verboon Maasland B.V.

Praktische cursus met veel informatie

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

kleine groep, info met praktijkvoorbeelden

Beste Jacqueline,
Beste Jacqueline,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons deze positieve feedback te geven. Fijn om te lezen dat je de kleine groepsgrootte zo gewaardeerd hebt. Succes om alles nu in de praktijk toe te passen.

TNO

Heb met plezier de heftruckcursus gevolgd.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De heftruckcursus vindt plaats bij het eigen bedrijf.

Beste Rob,
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om ons feedback te geven.
Beste Rob,
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om ons feedback te geven.
We zijn blij dat je de cursus met veel plezier bij jouw bedrijf intern hebt gevolgd. Veel veilige kilometers op je heftruck toegewenst.

Rijksvastgoedbedrijf

Super! Goede docente, interessante materie en goede begeleiding

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De sturing op interactie, echt het 'doen' van auditen met elkaar

Beste Sander,
Dank voor je feedback. We zijn blij om terug te lezen dat de interactie tijdens de lesdag zo goed ontvangen is. Nu mag je alles in praktijk gaan brengen. Succes!
Hartelijk...
Beste Sander,
Hartelijk groet,

Gemeente Rotterdam afd Stadsbeheer

Uitstekend

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Dat er veel praktijk voorbeelden worden gegevens doormaten van filmpje. zodat het meer gaat leven bij je.

Reactie V-Kam Education:

Dank voor het doorgeven van deze positieve feedback! Fijn dat het beeldmateriaal goed ontvangen wordt zodat je een beter beeld krijgt en de informatie sneller opslaat.
Hartelijke...