1983 beoordelingen

1983 Reviews

Liebrand

Dat het duidelijk was

Reactie V-Kam Education:

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons feedback te geven.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons feedback te geven.
Dat waarderen wij enorm! We zijn blij dat de alles duidelijk overgebracht is. Heel veel succes om alle opgedane kennis nu toe te gaan passen.

Denise van der Zwan

Leuke cursus, fijne sfeer

veel interactief

Beste Denise,
Bedankt voor je feedback. Fijn dat je de interactie zo gewaardeerd hebt. Heel veel succes om nu alles in praktijk te brengen.

Ergotron

Duidelijk

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Veelzijdig en heeft al mijn verwachtingen vervuld.

Beste Theo,
Wat goed om te lezen dat deze cursus er voor gezorgd heeft dat alle verwachtingen voldaan zijn! Nu mag je je kennis om gaan zetten in de praktijk. Veel succes daarmee!
Hartelijke...
Beste Theo,

C. Boes

Prettige en duidelijke cursusleidster

Rustig en helder uitgelegd

Beste Christina,
Bedankt voor je feedback! Fijn dat je nog op hele korte termijn aan de cursus mee kon doen en daardoor nu je certificaat al gehaald hebt.
Ik wens je heel veel succes om het...
Beste Christina,
Ik wens je heel veel succes om het geleerde nu om te zetten in de praktijk.

Vera/ABC-Techniek

Prettige organisatie, en erg behulpzaam met inschrijven en eventueel herplannen.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

goed beeld gekregen van hoe je interne audits moet/kan oppakken om zo een duidelijk en waardevol beeld te krijgen voor het bedrijf.

Beste Vera,
Wat fijn dat je zo'n goede recensie hebt geschreven. Dit laat wel zien dat je de cursus gewaardeerd hebt. Bedankt hiervoor!
Ik wens je heel veel succes om de audits nu uit te...
Beste Vera,
Ik wens je heel veel succes om de audits nu uit te voeren.
Bertine

Rotterdamse Elektrische Tram N.V.

Goede digitale service, telefonische service en een prettige examinator

het e-learning pakket

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor deze terugkoppeling. Fijn dat je deze manier van de cursus gewaardeerd hebt!
Goed om te lezen dat je onze servies ook als positief hebt ervaren!
Heel veel succes om al je...
Goed om te lezen dat je onze servies ook als positief hebt ervaren!
Heel veel succes om al je kennis nu in praktijk toe te passen.

Van Drunen Installatiegroep BV

Prettige en duidelijke cursusleider

Rustig en helder uitgelegd

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor deze goede recensie! Fijn om te lezen dat alle informatie zo overgebracht is dat je hier in de praktijk mee aan de slag kunt.
Heel veel succes met de toepassing van al het...
Heel veel succes met de toepassing van al het geleerde.

Alfa Laval Benelux

Professioneel, duidelijk , overzichtelijk

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

e-learning is een goed systeem om je voor te bereiden

Beste Bart,
Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons feedback te geven!
Beste Bart,
Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons feedback te geven!
Goed om te lezen dat je door de e-learning het examen ook gelijk gehaald hebt! Veel succes om het geleerde nu toe te passen op de werkvloer.

A.Vogel

Een erg fijne cursus. Na een stoomcursus op de theorie ook goed oefenen.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Erg veel uitleg over hoe de norm in de praktijk gebruikt kan worden

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor deze positieve recensie! Goed om te lezen dat je erg veel uitleg hebt gekregen over de norm, Nu mag je het toepassen in de praktijk. Succes!

vincotte nederland.

Goed verzorgd.

kennis van de trainer.

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor deze terugkoppeling.
Bedankt voor deze terugkoppeling.
Goed om te lezen dat de kennis van de trainer zo gewaardeerd wordt. Het is ons doel om de cursussen zo praktisch mogelijk te aken. Fijn om te zien dat dit daadwerkelijk zo is.