1983 beoordelingen

1983 Reviews

Dynniq

Een duidelijk opgezet e-learning cursus met duidelijke foto's van praktijk situaties

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

lesstof en oefentoetsen sluiten goed op elkaar aan

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor jouw review. Goed om te lezen dat de lesstof en oefentoetsen goed op elkaar aansluiten.

Wiersma Olie en Techniek

Voldoet volledig aan de verwachting.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Praktijkgerichte docent met veel tips en tools. Interactieve cursus, genoeg ruimte voor vragen en mooie netwerkomgeving.

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor jouw feedback. Mooi om te lezen dat onze cursus volledig aan jouw verwachtingen voldoet.
Succes in de praktijk!
Annelies van der Linde,...
Succes in de praktijk!

Viveste

Eerste ervaring met V-Cam, goede indruk gekregen. goed verzorgd.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

goede uitleg, deskundigheid van de cursusleider

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor jouw review. Mooi dat jouw eerste ervaring met ons goed is en je ook de deskundigheid van onze docent waardeert.
Succes in je rol!
Annelies van der...
Succes in je rol!

CHDR

Enorm positieve ervaring! Goede contactmoglijkheden, praktijkgerichte docent, verdieping van te behandelen onderwerpen.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Uitgebreidere informatie verkrijgen over onderwerpen die er echt toe doen in huidige functie; aandachtspunten meegekregen waarmee men aan de slag kan; tips, naslagwerk, e.d.

Reactie V-Kam Education:

Leuk dat je zo enthousiast reageert! Fijn dat je een enorm positieve ervaring met onze cursus hebt.

VIB Netwerken

De cursus werd op een leuke manier gegeven, was zeker niet saai, en zeker voor herhaling vatbaar, alles was goed verzorgd. Enige minpunt vond ik de locatie, midden in de binnenstad, wat niet erg... De cursus werd op een leuke manier gegeven, was zeker niet saai, en zeker voor herhaling vatbaar, alles was goed verzorgd. Enige minpunt vond ik de locatie, midden in de binnenstad, wat niet erg handig was in verband met het parkeren aangezien iedereen met bedrijfsauto's was. Hierdoor moest er bijna een half uur gelopen worden vanaf de parkeergelegenheid naar de locatie.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De cursus was erg praktijk gericht.

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat onze cursus niet saai is. Minpunt voor parkeren is inderdaad de locatie in de binnenstad, Door Covid-maatregelen was de keuze helaas beperkt.
Succes met...
Succes met het geleerde!

Mateco

Soepel verlopen van aanvraag tot afwikkeling

praktijk gericht

Reactie V-Kam Education:

Leuk dat je reageert. Bedankt voor het compliment dat alles bij ons soepel verloopt van aanvraag tot afwikkeling.
Annelies van der Linde, Operationeel manager V-Kam...

VIB Netwerken

Rommelig en onduidelijk, gemakzucht v.w.b. lesmateriaal.

Niets

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor je review. Fijn dat je ook nog even de moeite hebt genomen om mij een mail te sturen. Goed om te horen dat de uitleg voor jou goed en duidelijk was. We maken alleen gebruik van... Dank je wel voor je review. Fijn dat je ook nog even de moeite hebt genomen om mij een mail te sturen. Goed om te horen dat de uitleg voor jou goed en duidelijk was. We maken alleen gebruik van digitale materialen, zodat je dit vooraf kunt doornemen, het later makkelijk kunt terugvinden en het positief bijdraagt aan duurzaamheid en het milieu.

VIB Netwerken

Ik heb geen deel genomen aan de cursus. Dit is ontstaan door het niet na leven van de regels omtrent het Corona virus. Er waren personen zonder geldige QR code bij de cursus aanwezig. Ik heb daags... Ik heb geen deel genomen aan de cursus. Dit is ontstaan door het niet na leven van de regels omtrent het Corona virus. Er waren personen zonder geldige QR code bij de cursus aanwezig. Ik heb daags voor de cursus duidelijk aangegeven dat ik van V-kam verwacht dat ze hun eigen regels naleven, dit is niet gebeurt en was zoals ook aangegeven door mij reden om niet bij de cursus aanwezig te zijn.
Volgende week een nieuwe kans en hoop ik dat V-Kam dan wel zich houdt aan de regels welke ze zichzelf geven.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

geen idee, had de cursus graag willen volgen.

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor jouw feedback. Vervelend dat je dit zo ervaren hebt. Tijdens deze in-company cursus voor jouw collega's zijn er eisen gesteld vanuit jouw organisatie. Die hebben wij in overleg met... Dank je wel voor jouw feedback. Vervelend dat je dit zo ervaren hebt. Tijdens deze in-company cursus voor jouw collega's zijn er eisen gesteld vanuit jouw organisatie. Die hebben wij in overleg met onze contactpersoon Marieke en de locatie zo goed mogelijk nageleefd. Je mag ons gerust nog bellen voor een verdere uitleg.

SMST Designers & Constructors

Prima, goed geregeld en kwaliteit.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Praktische kaders, echt oefenen met elkaar.

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat onze cursus goed geregeld is. En dat je echt hebt kunnen oefenen met elkaar.
Succes!
Annelies van der Linde, Operationeel...
Succes!

YKK Nederland b.v.

Prettige sfeer ter plaatse.

Niet te theoretisch.

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor jouw review. Mooi dat er een prettige sfeer is.