1983 beoordelingen

1983 Reviews

Ingrid Kornips Moll / Hago Zorg B.V.

Training preventiemedewerker voldeed geheel aan de verwachting.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Gestructureerd en prettige trainer en met veel kennis. Veel interactiviteit [ondanks de digitale training] Knap hoor!

Dag Ingrid,
Dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat onze cursus Preventiemedewerker geheel voldoet aan jouw verwachting.
Je geeft als eindoordeel een 7 van 10. Een vraag: wat hadden we...
Dag Ingrid,
Je geeft als eindoordeel een 7 van 10. Een vraag: wat hadden we anders kunnen doen om bijvoorbeeld een 9 te scoren als beoordeling?

Super Micro

praktijkgerichte cursusleider

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor jouw feedback.
Fijn dat je onze cursusleider praktijkgericht vindt.
Succes in je rol!
Annelies van der Linde, Operationeel manager V-Kam...
Dank je wel voor jouw feedback.
Fijn dat je onze cursusleider praktijkgericht vindt.
Succes in je rol!

DMP

Goed geregeld. Heeft de nodige kennis bij gellerd.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Voldoet aan mijn verwachtingen.

CBRE

Goede ervaring

Duidelijk met de regel/wetgeving

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor jouw feedback. Goed om te lezen dat je een goede ervaring hebt.
Succes!

TMC

Examenvragen wijken behoorlijk af van online cursus, loopt regelmatig vast of houdt juiste status niet bij.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Online uitleg is prima, ziet er mooi uit.

Dag Erwin,
Dag Erwin,
Je hebt ondertussen contact gehad met ons over jouw verbeterpunten. Fijn dat je ons online lesmateriaal/ (de e-learning met examenvragen) waardeert. De verbeteringen voor het officiële examen bespreken we met de afdeling techniek.
Bedankt nogmaals!

Repe Horeca BV

Goed geregeld, op tijd geïnformeerd over alles, vriendelijke mensen

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goede afwisseling tussen informatie en interactief bezig zijn

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor jouw review. Fijn dat je op tijd geïnformeerd bent over alles.
Succes!

Robin Broer - Rademaker te Culemborg

Vond het erg weinig over de heftruck gaan en meer over andere dingen zoals gevaar en milieu arbo en veiligheid en niet over de haftruck zelf.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Viel me erg tegen en had totaal iets anders verwacht.

Beste Robin,
Beste Robin,
Dank je wel voor jouw beoordeling. Erg jammer dat je niet tevreden bent. We hebben inmiddels contact met elkaar gehad en ook met jouw collega. Er staat al een nieuwe cursus gepland waarin we genoemde punten willen oplossen. We gaan uiteindelijk voor een enthousiaste klant!
V-Kam Education®
Directeur

Kees-Jan Spruijtenburg - Rademaker

Relatief nutteloos, ik had een onvoldoende voor de toets, terwijl er aangegeven was dat ik niet hoefde te leren. Vervolgens hoef ik de toets ook niet over te doen. Dat is dus volslagen zinloos.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Dat het de mogelijkheid biedt om nieuwe regelgeving onder de aandacht te brengen.

Beste Kees-Jan,
Beste Kees-Jan,
Dank je wel voor jouw beoordeling. Erg jammer dat je de cursus als relatief nutteloos hebt ervaren. We hebben inmiddels contact met elkaar gehad en ook met jouw collega. Er staat al een nieuwe cursus gepland waarin we genoemde punten willen oplossen. We gaan uiteindelijk voor een enthousiaste klant!
V-Kam Education®
Directeur

Incare

erg leerzaam

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor jouw mooie beoordeling. Mooi ook om te lezen dat het erg leerzaam was.

heimstaden

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

online zeer goed te doen

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor je review! Fijn dat het online goed te doen is. Daar doen we het voor.