1986 beoordelingen

1986 Reviews

Kees-Jan Spruijtenburg - Rademaker

Relatief nutteloos, ik had een onvoldoende voor de toets, terwijl er aangegeven was dat ik niet hoefde te leren. Vervolgens hoef ik de toets ook niet over te doen. Dat is dus volslagen zinloos.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Dat het de mogelijkheid biedt om nieuwe regelgeving onder de aandacht te brengen.

Beste Kees-Jan,
Beste Kees-Jan,
Dank je wel voor jouw beoordeling. Erg jammer dat je de cursus als relatief nutteloos hebt ervaren. We hebben inmiddels contact met elkaar gehad en ook met jouw collega. Er staat al een nieuwe cursus gepland waarin we genoemde punten willen oplossen. We gaan uiteindelijk voor een enthousiaste klant!
V-Kam Education®
Directeur

Incare

erg leerzaam

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor jouw mooie beoordeling. Mooi ook om te lezen dat het erg leerzaam was.

heimstaden

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

online zeer goed te doen

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor je review! Fijn dat het online goed te doen is. Daar doen we het voor.

Vanesch Verf

Dit was mijn 2de maal via V-Kam, alles was weer goed geregeld.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De uitleg vanuit theorie naar praktijk

Dank je wel voor jouw review!
Mooi om te lezen dat je de uitleg van de theorie naar de praktijk een sterk punt vindt van deze cursus.
En graag tot de volgende (3e) keer ;-).
Met...
Dank je wel voor jouw review!
En graag tot de volgende (3e) keer ;-).

Brunink Serving Industry

Het was prima georganiseerd

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

ze had veel vragen naar de groep, dat was welfijn.

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor je review!
Fijn om te lezen dat het prima georganiseerd was. Daar worden we blij van.

Spotta / Netwerk VSP

Cursus preventie medewerker

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Alle info was interessant, veel verschillende onderwerpen.

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor je beoordeling! En goed om te lezen dat alle info interessant was.

Infoland

Zeer fijne ervaring! Duidelijke communicatie vooraf over de cursus, locatie.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Een zeer goed evenwicht tussen theorie en praktijk. Aan de hand van praktijkcases krijg je meteen de juiste handvaten mee om zelf aan de slag te gaan als auditor.

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor je mooie review!
Mooi dat het een fijne ervaring voor je was. Daar doen we het voor.

Simsonapplicatie.nl

Heel goede ervaring

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

In kort tijdsbestek veel informatie verwerken

Jim Brouns

De eendaagse cursus interne audits bood ruimte om, samen met een kleine groep anderen, interactief en laagdrempelig kennis te maken met de materie, en deze ook direct toe te passen.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De docente was behulpzaam, begrijpelijk en meelevend. De opbouw van de cursus was goed opgedeeld in een stuk kennis, gevolgd door het stapsgewijs doorlopen van de stappen om tot een succesvolle... De docente was behulpzaam, begrijpelijk en meelevend. De opbouw van de cursus was goed opgedeeld in een stuk kennis, gevolgd door het stapsgewijs doorlopen van de stappen om tot een succesvolle audit te komen. IK heb het gevoel dat ik na deze cursus ook echt van slag kan met interne auditing.

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor je mooie beoordeling!
Goed om te lezen dat je het direct kan toe passen. Succes!

Dolphin Metal Separation

Cursus preventiemedewerker - 1 dag

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goed georganiseerd, goede trainster, goede interactie tussen de cursisten

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor jouw review! Het compliment voor de trainster geven we graag aan haar door. Succes als preventiemedewerker!