1983 beoordelingen

1983 Reviews

Patricia SC

Ik heb een interne audit cursus mid 2021 gevolgen.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Mijn ervaring is dat je kunt snel en makkelijk een cursus boeken, ik heb de gerelateerde informatie tijdig gekregen, de cursus zelf was nuttig, de instructeur was duidelijk en vriendelijk, ik heb er... Mijn ervaring is dat je kunt snel en makkelijk een cursus boeken, ik heb de gerelateerde informatie tijdig gekregen, de cursus zelf was nuttig, de instructeur was duidelijk en vriendelijk, ik heb er veel geleerd. Bedankt!

Reactie V-Kam Education:

Dag Patrica, bedankt voor jouw feedback. Fijn om te lezen dat je snel en makkelijk een cursus bij ons kunt boeken. Mooi dat onze cursus voor jouw nuttig is en je veel geleerd hebt.
Succes in de...

TB Brown BV

Prettig en snel voortraject, goede cursus met een pragmatische trainer

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De online cursus preventiemedewerker werd gegeven door een pragmatische trainer die duidelijk het klappen van de zweep kende. Daarnaast was het erg verhelderend om met cursisten uit diverse sectoren... De online cursus preventiemedewerker werd gegeven door een pragmatische trainer die duidelijk het klappen van de zweep kende. Daarnaast was het erg verhelderend om met cursisten uit diverse sectoren de cursus te volgen, dit gaf hele nieuwe inzichten.

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat je onze cursus goed vindt met een pragmatische trainer. Veel succes als Preventiemedewerker!
Annelies van der Linde,...

Dornan

Generally positive. I found that the English translation during the exam to be a little confusing in places. The exam may benefit from a native English speaker reviewing the questions to reduce some... Generally positive. I found that the English translation during the exam to be a little confusing in places. The exam may benefit from a native English speaker reviewing the questions to reduce some of the ambiguity that resulted from translation.

Generally positive.

Reactie V-Kam Education:

Hi! Thank you for your positive review! Your suggestion for a native English speaker reviewing we will send to the examination office.
Have a nice day.
Best regards,
Annelies van der...
Have a nice day.
Best regards,
Annelies van der Linde - van Zuthem
Operational manager

Robbert Grootenboers Mijzo

Goede communicatie. Goede trainster (Ilse Jansen)

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Zeer interessant. Ik vond de training wel erg gericht op logistiek en distributie. Vanuit oogpunt zorg schoot dit soms iets te kort en moest ik erg veel schakelen

Reactie V-Kam Education:

Dag Robbert, dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat onze cursus zeer interessant voor je is. Je geeft aan dat je erg veel moest schakelen; onze trainer, Ilse, heeft je vast daarbij geholpen. Als... Dag Robbert, dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat onze cursus zeer interessant voor je is. Je geeft aan dat je erg veel moest schakelen; onze trainer, Ilse, heeft je vast daarbij geholpen. Als we nog iets voor je kunnen doen, laat het dan gerust weten!
Succes in je rol!

Alfa Laval Benelux BV

Vlotte samenwerking

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Ondanks Corona was het toch interactieve les

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat het ondanks Corona toch een interactieve les was. We vervolgen graag onze samenwerking!
Annelies van der Linde, Operationeel...

Erwin Groeneveld

Training die de verwachtingen overtreft

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Waar we dachten aan een normtraining die ons kon helpen met de volgende stappen in de organisatie te kunnen maken, kregen we een training, inzicht en begeleiding die ons helpt de verandering en de... Waar we dachten aan een normtraining die ons kon helpen met de volgende stappen in de organisatie te kunnen maken, kregen we een training, inzicht en begeleiding die ons helpt de verandering en de awareness in de organisatie te starten. We hebben er zin in!

Reactie V-Kam Education:

Ha Erwin, dat is een enthousiaste reactie om te lezen. Leuk dat onze training jouw verwachtingen overtreft. Heel veel succes met de verandering en awareness in jullie organisatie!
Met...

Qbuzz B.V.

De cursus is duidelijk en helder van opzet.
Inschrijving en administratief vervolg is helder.
De cursus is duidelijk en helder van opzet.
Inschrijving en administratief vervolg is helder.
Voor de cursus die ik heb gevolgd had V-Kam de verkeerde lesmaterialen toegestuurd aan de cursisten waar we bij toeval achter kwamen. Dat was wel een minpunt omdat de lesstof die je thuis kunt bestuderen niet helemaal overeenkwam met de stof tijdens de klassikale lessen.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De cursus werd gegeven door iemand die absoluut heel veel kennis van de praktijk én de theorie heeft.
Prettige manier van lesgeven waarbij voldoende persoonlijk aandacht is.
De docent weet...
Prettige manier van lesgeven waarbij voldoende persoonlijk aandacht is.
De docent weet zelf van de soms saaie onderwerpen tijdens de cursus een boeiend verhaal te maken. Deze manier van lesgeven geeft energie en heeft er bij mij toe geleid dat ik vervolgstudies wil gaan doen binnen het vakgebied.

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor jouw feedback. Leuk dat onze docent er voor jou een boeiend verhaal van heeft gemaakt. En mooi dat je deze manier van lesgeven ertoe heeft geleid dat jij vervolgstudies wil gaan... Dank je wel voor jouw feedback. Leuk dat onze docent er voor jou een boeiend verhaal van heeft gemaakt. En mooi dat je deze manier van lesgeven ertoe heeft geleid dat jij vervolgstudies wil gaan doen binnen dit vakgebied. Gelukkig dat we jullie nog tijdens de cursus alle lesmaterialen hebben kunnen sturen.
Succes verder!

Bjorn Visser / J.A. Meeder

Goede georganiseerd

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Leerzaam, en sluit goed aan bij onze bedrijfssituatie

Reactie V-Kam Education:

Dag Bjorn, dank je wel voor jouw feedback. Goed om te lezen dat onze cursus leerzaam voor jou is en goed aansluit bij jouw bedrijfssituatie.
Met vriendelijke...

PRA

Oké

Reactie V-Kam Education:

Dag, bedankt voor jouw reactie.

Eight Lakes

Goede organisatie met duidelijke communicatie

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Zeer leuke cursus met een enorm leuke leraar

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor jouw feedback, fijn dat je onze communicatie duidelijk vindt.