1983 beoordelingen

1983 Reviews

Rechtbank Den Haag, team kanton

Het aangeboden cursusmateriaal was duidelijk van inhoud.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Prettig gegeven cursus met compacte maar duidelijk gegeven informatie. Cursus werd goed geleid. Ik had al enige ervaring met het onderwerp en de gegeven informatie was goed van inhoud met... Prettig gegeven cursus met compacte maar duidelijk gegeven informatie. Cursus werd goed geleid. Ik had al enige ervaring met het onderwerp en de gegeven informatie was goed van inhoud met verhelderende nieuwe inzichten.

Reactie V-Kam Education:

Dag, dank je wel voor jouw feedback. Goed om te lezen dat onze cursus jou compacte en duidelijke informatie geeft. Mooi: nieuwe verhelderende inzichten.
Met vriendelijke...

Van Hagen Advies, Coördinatie en Opleiding

Mijn ervaring is redelijk

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Cursus zoals ik hem heb gevolgt sluit goed aan bij mijn wensen. Qua organisatie is er eea te verbeteren

Reactie V-Kam Education:

Dag Jeffry, dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat onze cursus goed aansluit bij jouw wensen. Ik wil graag nog even verder met je doorpraten over jouw opmerking dat er qua organisatie een en... Dag Jeffry, dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat onze cursus goed aansluit bij jouw wensen. Ik wil graag nog even verder met je doorpraten over jouw opmerking dat er qua organisatie een en ander te verbeteren is. Ik neem contact met je op volgende week.

Cynthia Louwaars

Een hele fijne ervaring en op een mooie, fijne, ideale uitgekozen locatie plaats gevonden

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Was heel prettig en duidelijke uitleg van de cursusleider

Dag Cynthia,
bedankt voor jouw mooie feedback. Goed om te lezen dat je een fijne ervaring hebt. Compliment voor onze locatie gaan we zeker doorgeven!
Annelies...
Dag Cynthia,

Maaike Blom

Fijne cursus

Fijne cursus

Dag Maaike,
Dank je wel. Goed om te lezen dat je een fijne cursus hebt gehad bij ons.
Succes in je rol!
Annelies van der Linde, Operationeel manager V-Kam...
Dag Maaike,
Dank je wel. Goed om te lezen dat je een fijne cursus hebt gehad bij ons.
Succes in je rol!

Joris Munninghoff / Veco precision

Veiligheidstrainign

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Leuke training met bevlogen cursusleidster. Ze stimuleerde en prikkelde alle deelnemers met positieve commentaren.

Tempo voor mij persoonlijk wel te laag, cursus had ook in 3x 1 a 2 uur...

Tempo voor mij persoonlijk wel te laag, cursus had ook in 3x 1 a 2 uur gekund.

Beste Joris,
Dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat je onze cursus als leuk ervaart.
Succes met het geleerde!
Beste Joris,
Dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat je onze cursus als leuk ervaart.
Succes met het geleerde!

TotalEnergies Marketing Nederland NV

Heldere communicatie. Zeer nette, ingehuurde cursusomgeving en instructeur. Leerboek zou wat mij betreft eerder verstuurd mogen worden, zodat je meer tijd hebt om je voor te bereiden

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Zeer leerzame cursus die ik zeker aan kan bevelen.
Positief afgesloten met een 90% score.

Reactie V-Kam Education:

Fijn dat je ons een reactie geeft. Mooi om te lezen dat je een zeer leerzame cursus hebt gevolgd bij ons. Je tip over het lesboek eerder versturen gaan we oppakken.
Met vriendelijke...

Huib Vermeulen

Alleen maar positieve ervaringen ook in het contact met V-kam voor mij niets anders dan lof.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De gevolgde cursus was erg interessant. Hoog kennisniveau van de cursusleider

Dag Huib,
Dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat je alleen maar positieve ervaringen hebt. Bedankt voor alle lof!
Dag Huib,

ward / veco

1 veiligheidsbewustzijntraining, juni/juli 2021

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

hele levendige participerende cursus, goede mix tussen theorie en praktijk.

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor jouw feedback.
Mooi dat onze cursus voor jou een goede mix is tussen theorie en praktijk.
Annelies van der Linde, Operationeel manager...
Bedankt voor jouw feedback.
Mooi dat onze cursus voor jou een goede mix is tussen theorie en praktijk.

J.W.Buijk Timmerfabriek Gebrs Bos BV

De korte contactmomenten zijn goed geweest
negatief puntje vindt ik wel dat er tijdens de gehele opleiding inclusief het examen niemand van V-kam fysiek aanwezig is geweest

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

goed, met goede docenten die ook goed wist wat er in de praktijk speelt

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor jouw feedback. Fijn dat onze korte contactmomenten voor jou goed zijn geweest. Je hebt gelijk dat er, naast onze trainers die ook van V-Kam zijn natuurlijk, niemand van ons kantoor... Bedankt voor jouw feedback. Fijn dat onze korte contactmomenten voor jou goed zijn geweest. Je hebt gelijk dat er, naast onze trainers die ook van V-Kam zijn natuurlijk, niemand van ons kantoor aanwezig is geweest. Dat gaan we anders doen; goed dat je dat aangeeft.
Succes in jouw rol!

Veco

Verhelderend. Met andere ogen leren kijken.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Vond de cursus op een leuke manier gebracht. Geen tijd om in te kakken zeg maar ?. Desalniettemin vond ik de tweede middag van de cursus ietwat langdradig.

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor jouw feedback. Mooi dat onze cursus verhelderend voor je is. Ik hoop dat je voldoende hebt geleerd, ondanks dat je de tweede middag als wat langdradig hebt ervaren :)
Met...