1983 beoordelingen

1983 Reviews

Wesley Kooijmans (HSH Bouw)

Gewoon een woord top.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Zonder zo goede docent had ik het nooit gehaald. Mijn complimenten aan Peter hoe hij les geeft!! Ga echt op deze manier door.

Reactie V-Kam Education:

Dag Wesley, dank je wel voor jouw feedback. Mooi dat onze cursus voor jou in 1 woord top is.
Succes in de praktijk!
Annelies van der Linde-Van Zuthem,...
Succes in de praktijk!
Annelies van der Linde-Van Zuthem, operationeel manager V-Kam Education

Tomingroep

Met een persoonlijke benadering en deskundige advies ondersteunt V-Kam Education ons bij het bepalen van een goed opleidingsprogramma voor ons personeel.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De cursus Preventiemedewerker is prettig opgezet.
Het geeft mij het vertrouwen dat ik nu zelfstandig in staat ben om met mijn nieuwe taak als preventiemedewerker te beginnen.

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor jouw mooie feedback. Goed om te lezen dat we jullie met onze persoonlijke benadering en deskundig advies ondersteunen bij jullie opleidingsprogramma.
Met vriendelijke...

Gert Klay, MediRisk

Praktisch en professioneel. Goede opzet en uitvoering.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goede opzet en invulling. Was voor mij wat vanuit de zijlijn (niet relevante functie), maar goed te volgen en interessant

Reactie V-Kam Education:

Dag Gert, dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat je ervaart dat onze cursus praktisch en professioneel is. Succes met het geleerde!
Annelies van der Linde,...

Marina van Tuil

Voldoende informatiemateriaal en benodigde informatie vooraf

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

zeer informatief, boeiend, afwisselend en leuk om te volgen. Fijne trainer.

Reactie V-Kam Education:

Dag Marina, bedankt voor jouw feedback. Fijn dat je voldoende informatiemateriaal hebt ontvangen en de nodige informatie vooraf. Succes!
Annelies van der Linde,...

Gemeente Medemblik

Goede ervaring

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Cursus werd goed gegeven. Electriciteit is niet echt mijn ding en werk er ook bijna niet mee, maar dat neemt niet weg dat het best leerzaam was en gegeven door een goede deskundige docent.

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor jouw feedback. Mooi dat je een goede ervaring hebt. Fijn dat je onze docent als goed en deskundig ervaart.
Annelies van der Linde, Operationeel manager...

John Gemeente Medemblik

Goede communicatie

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goed uitleg en neemt de tijd voor onderwerpen

Reactie V-Kam Education:

Dag John, bedankt voor jouw mooie feedback. Mooi dat je een goede uitleg hebt ontvangen.

Harmen Dijkman Veco Precision

Uitnodiging niet goed geregeld (zoom vs. teams).

Zeer positief.

Reactie V-Kam Education:

Dag Harmen, dank je wel voor jouw feedback. Mooi dat je de cursus als zeer positief ervaart. Wij werken met Zoom; jouw organisatie werkt met Teams. Wellicht dat daardoor de uitnodiging wat... Dag Harmen, dank je wel voor jouw feedback. Mooi dat je de cursus als zeer positief ervaart. Wij werken met Zoom; jouw organisatie werkt met Teams. Wellicht dat daardoor de uitnodiging wat verwarrend was.

Veco B.V.

Prettig in de omgang met voorbeelden vanuit de eigen werkomgeving.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goed overleg en uitleg over de situaties (Veiligheid) alleen jammer dat door Covid-19 de cursus niet persoonlijk gegeven kan worden.

Reactie V-Kam Education:

Fijn dat je ons feedback geeft. Mooi dat je ook voorbeelden vanuit je eigen werkomgeving hebt ervaren.
Succes!
Annelies van der Linde, Operationeel manager V-Kam...

NIVO

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Intensief. Inhoudelijk goed, docent ook uitstekend. Mogelijkheden om voor te bereiden op examen beperkt.

Reactie V-Kam Education:

Dag, bedankt voor jouw feedback. Goed om te lezen dat de cursus inhoudelijk goed is. Kun je mij aangeven waardoor de mogelijkheden om voor te bereiden op het examen beperkt zijn?
Met...

C Steinweg

Prima, les gekregen van een zeer ervaren

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Wist eigenlijk niet wat ik moest verwachten, het liep zoals het lopen moest, blijft lastig om op afstand je aandacht erbij te blijven houden.

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor jouw feedback. Fijn dat je les hebt gekregen van onze ervaren trainer. Succes met het geleerde!
Annelies van der Linde, Operationeel manager V-Kam...