1983 beoordelingen

1983 Reviews

van den van autobanden bv

Was weer leerzaam

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goed dat alles weer opgefrist is

Dag,
Wat een mooi cijfer geef je ons, bedankt!
Goed om te lezen dat alles voor jouw weer opgefrist is.
met vriendelijke groet,
Annelies van der Linde-Van Zuthem,...
Dag,
Wat een mooi cijfer geef je ons, bedankt!
Goed om te lezen dat alles voor jouw weer opgefrist is.

Van den ban autobanden

Graag iets eerder lesstof

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goede instructeur met goede uitleg

Dag,
fijn dat je ons van feedback wilt voorzien. Het punt dat je graag eerder ons lesmateriaal ontvangt, bespreken we in de evaluatie die onze accountmanager houdt met onze contactpersoon van jouw organisatie.

Elianne van de Korput/ISKO International BV

Snel en makkelijk te boeken, goede informatie voorziening

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Duidelijke uitleg met veel links naar de praktijk wat de stof een stuk minder saai maakt en levendig maakt.

Dag Elianne,
Bedankt voor jouw feedback. Goed om te lezen dat onze cursus snel en makkelijk te boeken is en je goede informatie van ons krijgt.
Dag Elianne,
Annelies van der Linde-Van Zuthem, operationeel manager V-Kam Education.

Cherry-May Versteeg - Teelen B.V.

Het volgen van een cursus met V-Kam is me uitstekend bevallen. Ik kreeg alle benodigde informatie op tijd, waardoor mijn voorbereiding soepel kon verlopen. Er werd duidelijk gemaakt dat ik bij hen... Het volgen van een cursus met V-Kam is me uitstekend bevallen. Ik kreeg alle benodigde informatie op tijd, waardoor mijn voorbereiding soepel kon verlopen. Er werd duidelijk gemaakt dat ik bij hen terecht kon met vragen.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Ik vond het erg prettig dat de cursus digitaal werd aangeboden, daar heb ik expliciet op gezocht. Natuurlijk is het dan altijd wat lastiger, met communicatie met elkaar en om samen te werken. Dit... Ik vond het erg prettig dat de cursus digitaal werd aangeboden, daar heb ik expliciet op gezocht. Natuurlijk is het dan altijd wat lastiger, met communicatie met elkaar en om samen te werken. Dit hebben we toch wel kunnen doen. Als ik een puntje van feedback zou moeten geven, dan zou ik aangeven dat ik behoefte heb aan nog net iets meer theorie. We gingen nu vrij 'hard' erin met een oefening, maar echt achtergrondinformatie over het ontstaan van kwaliteitsmanagement en het nut en dergelijke, had ik ook fijn gevonden.

Goedendag Cherry-May,
Heel erg bedankt voor jouw uitgebreide feedback. Fijn dat het volgen van onze cursus je uitstekend is bevallen. Ook voor vragen kun je natuurlijk bij ons terecht.
Je...
Goedendag Cherry-May,
Je aandachtpunt over meer theorie en/of achtergrondinformatie gaan we oppakken in onze overleggen met de trainers.

Rob Bijster / Blinckschoon

Goede Ervaring.

Goede Ervaring

Dag Rob,
bedankt voor jouw feedback. Fijn dat je een goede ervaring hebt met onze cursus.
met vriendelijke groet,
Annelies van der Linde-Van Zuthem, operationeel...
Dag Rob,

Stalen Neuzen

Praktisch en doelgericht

Interne audit

Dag,
Bedankt voor jouw feedback. Goed om van jou te lezen dat onze interne audit cursus praktisch en doelgericht is.
met vriendelijke groet,
Annelies van der Linde-Van...

Petrus Dathenusschool

Fijne avond gehad. Alles weer opgefrist. Geen onnodig gedoe. To the point

Dag,
Fijn dat je de moeite neemt ons van feedback te voorzien.
Mooi dat je de onze cursus als goed hebt ervaren zonder onnodig gedoe.
Dag,
Fijn dat je de moeite neemt ons van feedback te voorzien.
Mooi dat je de onze cursus als goed hebt ervaren zonder onnodig gedoe.

Paula Nijenhuis/Timing

Jammer dat de eerste 2 keer niet doorgingen. Dit werd wel netjes opgelost en verschoven.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Prima cursus, de docent heeft veel ervaring, dus je kan hier veel van leren. Ze vertelde het ook erg leuk. De cursus was interactief, waardoor de dag snel ging.

Dag Paula,
bedankt voor jouw feedback. Fijn dat je ervaren hebt dat wanneer een cursus verschoven wordt, we dat netjes voor jou oplossen.
Dag Paula,

HHNK

Redelijk

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

VOP cursus HHNK stof die gepresenteerd wordt sluit niet aan bij de toets.

Goedemiddag,
Goedemiddag,
dank je wel voor jouw feedback. Het klopt dat deze niet volledig aansluit, we hebben dit met de trainer besproken. We gaan deze verder aanpassen. Hoe heb je verder de training ervaren en wat kunnen we doen je meer tevreden te maken?

Coöperatie de Schans Woudenberg

Prima ervaring door corona iets langer geduurd voordat cursus kon starten.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Duidelijke uitleg voor mij was alles nieuw nog geen ervaring als preventie medewerker.

Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback.
Fijn dat de uitleg duidelijk voor je was.
met vriendelijke groet,
Annelies van der Linde-Van Zuthem, Operationeel...
Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback.
Fijn dat de uitleg duidelijk voor je was.
Annelies van der Linde-Van Zuthem, Operationeel manager V-Kam Education