1983 beoordelingen

1983 Reviews

Hilko Krook / Automaticchoice

Dit was mijn eerste cursus via V-kam en kan alleen maar zeggen dat alles goed geregeld is. Communicatie vooraf was duidelijk en ook bij de locatie, BCN Utrecht Daltonlaan, was alles goed geregeld

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De cursus voldeed aan mijn verwachting en heeft mij genoeg handvatten gegeven om te gaan starten

Beste Hilko,
bedankt voor jouw feedback. Goed om te lezen dat je eerste ervaring met ons goed is en alles goed geregeld is.
Succes met je start!
Annelies van...
Beste Hilko,
Succes met je start!

Patrick Haandrikman / FM-Groep

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Prettige docent met rustige en duidelijke uitleg van de onderwerpen

Goedendag Patrick,
dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat je ervaart dat onze cursus goed is.
Goedendag Patrick,
dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat je ervaart dat onze cursus goed is.
Ik neem telefonisch contact met jou op om verder te overleggen wat we nog kunnen verbeteren.

Eloy Smits

Docente was erg prettig. Hield de aandacht van de mensen erbij door opdrachten in groepen uit te laten voeren. Ook praktijkvoorbeelden werden aangehaald wat het geheel levendig maakt. Communicatie... Docente was erg prettig. Hield de aandacht van de mensen erbij door opdrachten in groepen uit te laten voeren. Ook praktijkvoorbeelden werden aangehaald wat het geheel levendig maakt. Communicatie in de online omgeving matchte niet met de afspraak van de dag zelf. In de informatie stond dat het digitaal zou zijn echter was het op locatie. Dit zorgde voor verwarring

Dag Eloy,
dank je wel voor de moeite die je neemt ons van uitgebreide feedback te voorzien.
Dag Eloy,
Fijn dat onze docent de aandacht van iedereen erbij hield en ook door praktijkvoorbeelden het geheel levendig voor jullie heeft gemaakt.
Je punt over communicatie en verwarring online/locatie hebben we direct opgelost en gaan we de volgende keer nu voorkomen.
Succes met het geleerde!

Krones Nederland BV

prima

Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback.
Fijn dat je onze cursus als prima ervaart.
met vriendelijke groet,
Annelies van der Linde-Van Zuthem,...
Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback.
Fijn dat je onze cursus als prima ervaart.

TBS-SVA

Informatie helder en direct antwoord; kort en krachtig. Meer info is ook niet nodig !

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Zeer inspirerend mede door de trainer. TOP !

Dag,
dank je wel voor jouw feedback. Fijn om te lezen dat onze informatie helder is en je direct kort en krachtig antwoord van ons krijgt.
met vriendelijke...

Danieli Corus B.V.

Intake: er gingen wat te veel mensen over de intake/ deelnemerslijst en behandeling programma.
Wellicht door de vakantietijd. Het was aan mij niet altijd duidelijk, wie wat deed. Dit leidde tot kleine misverstanden over aanvangstijden.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

1. Houd duidelijk de structuur aan van de presentatie (volg de agenda).
1. Houd duidelijk de structuur aan van de presentatie (volg de agenda).
2. Maak aan het begin (in de agenda) de output duidelijk. Daardoor accepteert men de theorie in de aanloop (eerste dag), als men weet dat praktische invulling volgt. Bijv.: output = ingevulde MR en preventieve proces risicoanalyse.
3. Niet goed: plenair afkeuring bestaande (overeengekomen 12 KPI's). Tactischer brengen.
4. Engels is barriere bij vertellen anecdotes.
5. Teleurstelling bij KAM coordinator over te vroeg afbreken eerste dag. Het zijn topmanagers die gekozen hebben voor de workshop!
6. Goed: ingegaan op werkplekinspecties (Near Miss) en dilemma voor veiligheidskundige.
7. Tweede dag beter dan eerste dag door praktische oefening.
8. Goed: aandacht voor arbowetgeving richting de DIrectie.
9. Niet behandeld/ uitgewerkt: beslisboom in Sales.
10. Concept Management Review is concept. Aansluiten/ vragen wat er al is. Niet goed: snel nog even invullen directiebeoordeling. Leidt tot misverstanden. Beter: advies hier binnen twee week tijd voor uit te trekken.
(Nog) Niet behandeld: GAP Analyse, verwachte afstand (in tijd) tot ISO 45001 implementatie/ ingaan op certificatiecyclus.

Het was heel goed dat er vooraf een technische intake is geweest.
Overall een goede presentatie en prettige afstemming met de groep.
Compliment!

Goedendag,
dank je wel voor je uitvoerige feedback. We hebben elkaar hierover al gesproken.
Goedendag,
Een uitgebreid evaluatiegesprek vindt binnenkort plaats met onze accountmanager Ingrid Tarko.
Annelies van der Linde-Van Zuthem, Operationeel manager V-Kam Education
Noot Danieli Corus: De feedback van Lydia van der Veen op de incompany cursus ISO 45001 was alleen bedoeld als interne feedback tussen
V-KAM en Danieli Corus B.V.

CONO kaasmakers

De correspondentie was prima zodat je de cursus en je examen niet kon missen, maar zelf was het niet echt van toepassing voor mijn werk. ben laborante in de zuivelindustrie.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

de cursus was zeer duidelijk voor waar het van toepassing is.

Dag,
bedankt voor jouw feedback. Fijn dat de correspondentie prima was.
Jammer dat het voor jou niet echt van toepassing was, hopelijk heb je wel iets nieuws geleerd.
Met...
Dag,
bedankt voor jouw feedback. Fijn dat de correspondentie prima was.

Gerrit

Vondt het een goede cursus

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Heb er wat van opgestoken wat ik nietwist

Dag Gerrit,
bedankt voor jouw feedback en het mooie cijfer.
Fijn dat je iets geleerd hebt.
Succes!
Annelies van der Linde, Operationeel manager V-Kam...
Dag Gerrit,
bedankt voor jouw feedback en het mooie cijfer.
Fijn dat je iets geleerd hebt.

F. van der Molen / CONO Kaasmakers

goed

Dag,
bedankt voor jouw feedback. Mooi dat de cursus goed is.
Annelies van der Linde, Operationeel manager V-Kam Education.

Technisch Buro Nijkamp B.V.

Breed aanbod van cursussen.
Benodigde studiemateriaal ruim op tijd binnen

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De voorbereiding van de cursus was uitsluitend zelfstudie. De trainingsdag zelf bestond uit het geven van een samenvatting van het boek. Voor mij persoonlijk had de trainingsdag niet gehoeven, met... De voorbereiding van de cursus was uitsluitend zelfstudie. De trainingsdag zelf bestond uit het geven van een samenvatting van het boek. Voor mij persoonlijk had de trainingsdag niet gehoeven, met een goede voorbereiding en het maken van wat proefexamens is het examen goed te doen zonder een lange dag in de schoolbanken te zitten voorafgaand aan het examen.

Dag,
dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat jouw studiemateriaal ruim op tijd binnen was.
Dag,
De trainingsdag die je gevolgd hebt is inderdaad een examentraining met aansluitend een examen. Zoals je aangeeft, kan dat ook in een andere vorm. Hiervoor kunnen onze klanten kiezen.