Deskundigheid
9.6/10

Marieke

Kvb1 Marieke

Sterke punten:

Coen heeft een duidelijke online video circus gemaakt.
Helder en begrijpelijk echt een aanrader!!!

Auke Bijlsma

Geslaagd

Sterke punten:

2 maal de dagcursus gevolgd, eerste keer gezakt, vandaag geslaagd.

2 maal de dagcursus gevolgd, eerste keer gezakt, vandaag geslaagd.

Cursus was heel duidelijk en er wordt ook heel duidelijk verteld wat je moet onthouden, daarna de online filmpjes gekeken en diverse malen met goed resultaat de online proefexamens gedaan.

Wat mij wel opvalt is dat de echte examens een heel andere vraagstelling hebben, maar neemt niet weg dat zonder de cursus ik het niet gehaald zou hebben!

Arjan Schakelaar

Hier moet je zijn voor je vaarbewijs

Sterke punten:

Geweldige vaarschool. Zeer deskundige leraar die de dagcursus op een hele leuke manier heeft gedaan. ( bedankt Coen ). Ook contact via email gaat erg goed. Binnen 2 weken mijn vaarbewijs. Bedankt... Geweldige vaarschool. Zeer deskundige leraar die de dagcursus op een hele leuke manier heeft gedaan. ( bedankt Coen ). Ook contact via email gaat erg goed. Binnen 2 weken mijn vaarbewijs. Bedankt vaarschool Albatros.

FG

KVB 1 in 1 keer

Sterke punten:

Ontspannen en opscherpende eendaagse training. Die je in combinatie met de overige ter beschikking gestelde hulpmiddelen op de juiste weg helpen om het examen met goed gevolg af te leggen.

Linda buisman

In 1 keer geslaagd kvb1 dankzij de video lessen van Coen!

Sterke punten:

Hele mooie duidelijk video lessen, waarin de belangrijkste dingen aan bod komen.
Lessen zijn aangepast op ervaringen van mensen die examen al gedaan hebben.
Je moet tijdens de lessen...
Lessen zijn aangepast op ervaringen van mensen die examen al gedaan hebben.
Je moet tijdens de lessen zelf mee doen door middel van opdrachten die ook besproken worden.
Af en toe een grapje waardoor het niet saai wordt, en de stof blijft hangen.

Jordy Veltmeijer

Prettige uitleg.

Sterke punten:

Drie weken geleden begonnen met de videocursus vaarbewijs 1. Vandaag om 13:00 u. examen gedaan in Alkmaar en geslaagd.
Hierin wil ik Coen bedanken voor het goed uitleggen van de leerstof...
Hierin wil ik Coen bedanken voor het goed uitleggen van de leerstof waardoor ik er geen uren leren in heb hoeven steken.

Corné

Bevlogen.

Sterke punten:

In deze school werken alleen maar bevlogen mensen. Dat kan niet anders want je wordt super goed geïnstrueerd en begeleid tot aan het examen. Ik vind zo'n dag investeren dubbel en dwars waard. Je... In deze school werken alleen maar bevlogen mensen. Dat kan niet anders want je wordt super goed geïnstrueerd en begeleid tot aan het examen. Ik vind zo'n dag investeren dubbel en dwars waard. Je hebt nl. niet zo veel stress over wat en hoe je moet leren. Ik heb Kvb1 & en nu ook 2 bij Vaarschool de Albatros gedaan en ik kan een ieder die een vaarbewijs nodig heeft het aan raden dat met behulp van deze school te doen.
Een dagcursus voor kvb1&2 zijn pittige dagen maar zeker niet slaapverwekkend. Dat zou je misschien wel denken bij stof waar heel veel regeltjes aan de orde komen. Coen geeft op een enthousiaste manier les en houdt je met je aandacht er bij.

Ger Visser

Vorig weekend besloten mijn VBI te gaan halen. een week later, vandaag, examen gedaan en geslaagd met het hoogste slagingspercentage van de klas. Uiteraard moet je het uiteindelijk zelf doen maar... Vorig weekend besloten mijn VBI te gaan halen. een week later, vandaag, examen gedaan en geslaagd met het hoogste slagingspercentage van de klas. Uiteraard moet je het uiteindelijk zelf doen maar met behulp van de videocursus van Albatros was het goed te doen. Nu op naar VBII en mijn marifoon certificaat!!

Koen

KVB 2 geslaagd 46 punten

Duidelijke video instructie

Lange Ben Texel

Superieur vaarschool Albatros

Sterke punten:

Alles, het Menselijke aspect, de korte bondige uitleg ook op de examen dag zelf,Super kan de arrogante VAMEX nog heel veel van leren ,Grote Groet Lange Ben Texel!!