Deskundigheid
9.6/10

Anton Jan

Cursus Marifonie: uitstekend

Sterke punten:

De videocursus voor de Marifoon was prima. Naast de examenstof ook nog extra info gekregen.
Het oefenen van de vragen was heel nuttig. De vragen waren gelijk aan die ik in het examen tegenkwam.
Ik heb bij de Vamex examen gedaan en alle 50 punten behaald.

marcel

Vaarschool Albatros
Op 6-10-18 een dagcursus vaarbewijs 1 gedaan door Coen is er van alles verteld op een goede en snelle manier.
Thuis ook even de aandacht erbij houden en elke avond...
Vaarschool Albatros
Thuis ook even de aandacht erbij houden en elke avond geoefend.
mag me vandaag Schipper noemen ,was wel met de hakken over de sloot 58punten
Heb de vaarschool Albatros al aanbevolen.

Mvg Marcel vd Hauten

Sterke punten:

was een duidelijke cursus die werd gegeven Coen ligt het goed uit.

A. van Kuijk

Subliem!!

Prima.
In twee weken tijd dmv. de videocursus het vaarbewijs VK 1 behaald.
Alles prima uitgelegd Coen! (Met een vleugje humor blijft alles goed bij!)
79 punten op 80 ! Prima.
In twee weken tijd dmv. de videocursus het vaarbewijs VK 1 behaald.
Alles prima uitgelegd Coen! (Met een vleugje humor blijft alles goed bij!)
79 punten op 80 !
(jammer van de ene misser!)

Bert Clarenbach

Binnen een héél korte termijn het KVB I gehaald!!

Sterke punten:

Afgelopen zaterdag 6 oktober 2018 heb ik bij Albatros bij Coen in Zoetermeer de dagcursus klein vaarbewijs I gevolgd. De voorbereidingen op het internet hebben daarbij geholpen. Ik moet zeggen dat... Afgelopen zaterdag 6 oktober 2018 heb ik bij Albatros bij Coen in Zoetermeer de dagcursus klein vaarbewijs I gevolgd. De voorbereidingen op het internet hebben daarbij geholpen. Ik moet zeggen dat de dagcursus perfect aansloot op de voorbereidingen op internet.

Zondag 7 oktober 2018 heb ik de examenmodules en de theorie doorgenomen om klaar te zijn voor het examen op dinsdag 9 oktober.

Vanmiddag 9 oktober om 14:30 uur examen gedaan en........... 75 punten van de 80!!!!

Coen.... dank voor de lessen! Perfecte methode om in een korte periode het vaarbewijs te kunnen halen.

Theo Beelen

Ik vond de cursus duidelijk. Moeilijke onderwerpen werden duidelijk gemaakt!

Uitstekend!

Sterke punten:

ik slaagde met 76 vd 80 punten DANKZIJ de cursus!!

Niels

Koen is the best!

Sterke punten:

Heldere lesstof, duidelijke uitleg en Koen is fantastisch, grappig en to the point. Koen bedankt👍

Hugo Fillet

Geslaagd voor VB1

Sterke punten:

Zeer goede uitleg door de docent; Korte heldere informatie. Kortom een aanrader voor een ieder.

Alberto Fourie

Passed both "Vaarbewijs 1 en 2" first time!!

Sterke punten:

I'm English speaking and selected Vaarschool Albatros from the good reviews it had received. I found the video courses excellent and professionally presented by quirky Coen Cromjongh. To supplement... I'm English speaking and selected Vaarschool Albatros from the good reviews it had received. I found the video courses excellent and professionally presented by quirky Coen Cromjongh. To supplement the video courses I also used the "Klein Vaarbewijs 1 & 2" book by Ben Vos.

Susan

Vaarbewijs 1 in 1x met vlag en wimpel gehaald dankzij Coen en veel oefenen op het online platform

Sterke punten:

De dagcursus voor vaarbewijs 1 gevolgd bij Coen in Hoorn. Als 1 vd weinige vrouwen van die dag voelde dat toch wat vreemd. Elke avond na het werk zoveel mogelijk geprobeerd te oefenen met alle... De dagcursus voor vaarbewijs 1 gevolgd bij Coen in Hoorn. Als 1 vd weinige vrouwen van die dag voelde dat toch wat vreemd. Elke avond na het werk zoveel mogelijk geprobeerd te oefenen met alle vragen en na 2 weken examen gedaan. Een score van 75 punten (van de maximale 80)!!
Tot over een paar maanden voor vaarbewijs 2, wederom via de online dagcursus, bij (hopelijk) Coen.

Jaap

Je moet er wel wat voor doen.

Sterke punten:

Op een grijze zondag naar Hoorn voor een dagcursus voor vaarbewijs II. In rap tempo bespreekt Coen de materie. Het is een interactieve cursus en de cursisten worden flink aan het werk gezet. Genoeg... Op een grijze zondag naar Hoorn voor een dagcursus voor vaarbewijs II. In rap tempo bespreekt Coen de materie. Het is een interactieve cursus en de cursisten worden flink aan het werk gezet. Genoeg tijd voor vragen en heldere antwoorden. Met een goede presentatie, een dito cursusboekje, de online cursus en een nakijk-les ben ik klaargestoomd voor het examen. De woensdag erop is het zover; in een uurtje doe ik fluitend examen. Score 48 uit 50 te behalen punten. Geslaagd! Bedankt Coen! en je team natuurlijk!