Deskundigheid
9.6/10

Eric

Top!!

Sterke punten:

Alles is werkelijk helemaal top! Heel duidelijk, goed geregeld en goede vriendelijke begeleiding!!

Jaco Harteman

Geslaagd voor KVB1

Sterke punten:

De trossen en de springen kunnen los en met de boegschroef op stuurboord en het roer op bakboord kies ik het ruime sop. Het vaarbewijs is binnen. Coen heeft het geweldig uitgelegd, zelfs ik heb het... De trossen en de springen kunnen los en met de boegschroef op stuurboord en het roer op bakboord kies ik het ruime sop. Het vaarbewijs is binnen. Coen heeft het geweldig uitgelegd, zelfs ik heb het begrepen. Op naar vaarbewijs II.

Timen

1e x gezakt met 41 punten
2e x geslaagd met 78 punten

Sterke punten:

Zeer goede kwaliteit van uitleg (door Coen) dagcursus in Nieuwegein.

Sven DT

Heel leerzaam en nuttig!

Beste Coen en team,

Via jullie video cursus en geen ervaring vooraf, ben ik er toch in geslaagd om op één week het KVB1 te halen met 84%.
Jullie online video cursus heeft me voor...
Beste Coen en team,

Jullie online video cursus heeft me voor 75% geholpen, jullie examenoefeningen voor 20%. De andere 5% kennis heb ik nog her en der bijeen gesprokkeld (zoals oefenexamen van Vamex zelf). Voor iedereen die het VB wil halen in Nederland (ook Belgen!) kan ik jullie online cursus ten zeerste aanraden. Een boek heb ik zelfs niet hoeven te kopen, dankzij jullie ondersteunde curs op papier! Van harte dank!
Dus video cursus volgen, enkele honderden oefenvragen maken en dan kom je geen verrassingen tegen op het examen.

Peter vd Peet

Dagcursus vaarbewijs 1

Sterke punten:

Dagcursus gedaan. Ja Coen is zoals ik hoorde inderdaad een bijzondere persoon. Positief gezien dan. Hij weet de zaal te boeien. Ik moest lachen toen ik tuis de video afspeelde , alsof ik weer in de... Dagcursus gedaan. Ja Coen is zoals ik hoorde inderdaad een bijzondere persoon. Positief gezien dan. Hij weet de zaal te boeien. Ik moest lachen toen ik tuis de video afspeelde , alsof ik weer in de zaal zat. Ook met de vragen zag ik in gedachte Coen de uitleg geven:)
Tot 2 dagen voor het examen nog geen proef examen positief afgerond. Nog een keer alles doorgenomen en toen 5x achtereen wel positief. En geslaagd met 74 punten!!!!
Vaarschool albatros, echt top, ik heb er een zeer positieve ervaring mee!!

william

Coen super bedankt!!!. tot snel mvg william

Sterke punten:

super uitleg met een grote lach!!!.

Anton Jan

Effectieve cursus, uitstekende voorbereiding op het examen

Sterke punten:

Ik heb de videocursus voor Vaarbewijs I gevolgd. Prima lessen en goed te volgen. Heel handig dat je heel veel vragen onbeperkt kunt oefenen. Ik ben door de cursus in een keer geslaagd voor mijn... Ik heb de videocursus voor Vaarbewijs I gevolgd. Prima lessen en goed te volgen. Heel handig dat je heel veel vragen onbeperkt kunt oefenen. Ik ben door de cursus in een keer geslaagd voor mijn Vaarbewijs I. Ik ga nu ook Vaarbewijs II halen.

Dagcursus vaarbewijs 1

Sterke punten:

Duidelijk en goede uitleg. Je moet thuis nog wel wat werk zelf doen en goed de toetsen oefenen. Maar ook ik ben dankzij vaarschool albatros in een keer geslaagd.

Willem den Horder

De spoedcursus VaarbewijsI gevolgd, na 4 dagen examen gedaan met goed gevolg. Aanrader

Sterke punten:

Heldere uitleg,prima online vervolgstappen, bevlogen cursusleider Coen.

Linda

Onderschat vaarbewijs één niet..

Sterke punten:

Een poos geleden werd ik meegenomen door mijn vriend om te gaan varen op een sloep. Geweldig! Ik was zo enthousiast dat ik met een gek gezicht besloot mijn vaarbewijs te gaan halen. Daar kwam ik... Een poos geleden werd ik meegenomen door mijn vriend om te gaan varen op een sloep. Geweldig! Ik was zo enthousiast dat ik met een gek gezicht besloot mijn vaarbewijs te gaan halen. Daar kwam ik snel genoeg op terug.... Jeetje wat een lesstof en materie komt er bij kijken. De wondere wereld op het water is een wereld op zich.

Toch, als je echt je best doet en het video materiaal in combinatie met de oefenvragen en je eigen aantekeningen gaat leren moet het goed komen. Je hebt ook echt geen ander boek of studiemateriaal nodig. Albatros is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en Coen weet de lesstof met zijn enthousiaste duidelijk uit te leggen. Mocht ik ooit met een gek gezicht roepen deel 2 te gaan halen ga ik dit zeker bij Albatros doen!