Deskundigheid
9.6/10

Aimée

Yeahhh geslaagd!

Sterke punten:

Ik zag er zo tegenop. Vorig jaar al zelf met een boek geprobeerd maar ik snapte er niks van. Nu dan de dagcursus van Coen gedaan, was al een uitje op zich. Hij vertelde dat 45+ ers meer kans hadden... Ik zag er zo tegenop. Vorig jaar al zelf met een boek geprobeerd maar ik snapte er niks van. Nu dan de dagcursus van Coen gedaan, was al een uitje op zich. Hij vertelde dat 45+ ers meer kans hadden van slagen. Ik heb de hele week echt wel uren geleerd en vandaag met angst en beven naar het examen. Ik heb alle tijd genomen en iedere vraag meerdere keren doorgelezen wat er nou echt gevraagd werd. Wat was ik blij met mijn 69 punten en geslaagd

Harry

Geslaagd voor vaarbewijs 1

Sterke punten:

Vandaag geslaagd voor vaarbewijs 1.
Vandaag geslaagd voor vaarbewijs 1.
24 juni ben ik in Hoorn geweest voor een spoed cursus dag gegeven door Coen zeer duidelijk en helder. Veel oefen examens gedaan en 1 keer Coen gebeld. Bedankt vaarschool Albatros.
Gr Harry

J.W. Noordhoek.

In 1 keer geslaagd voor klein vaarbewijs 1

Sterke punten:

Hoi ik heb vorige week zaterdag 30 juni 1 dag cursus gehad van Coen, de rest thuis geleerd en veel proefexamens gemaakt, gisteren 6 juli geslaagd. Ik ben heel erg tevreden over deze manier van... Hoi ik heb vorige week zaterdag 30 juni 1 dag cursus gehad van Coen, de rest thuis geleerd en veel proefexamens gemaakt, gisteren 6 juli geslaagd. Ik ben heel erg tevreden over deze manier van leren. Albatros bedankt.
Mvg J.w. Noordhoek

Karel van Cooten

Toppers!!!

Sterke punten:

Vandaag mijn Marifoon gehaald, wat is ie goed die Coen!
In 3 maanden mijn Vaarbewijs 1 en 2 plus Marifoon.
Gelukkig kan ik mijn Marcom B ook bij hun doen.
Echt toppers!!!!

Guido Vermuyten

Leuke goede leraar. bracht het duidelijk over met een leuk portie humor

Sterke punten:

locatie is heel goed te bereiken, heel goede luch en locatie zelf prima in Nieuwegein.

J Hoekwater

Werkt ideaal

Sterke punten:

Ik heb de online video cursus gevolgd na aanraden en vandaag mijn examen gedaan. In 1 keer gehaald met een ruime voldoende. Via de video's wordt het heel duidelijk en op een fijne wijze toegelicht... Ik heb de online video cursus gevolgd na aanraden en vandaag mijn examen gedaan. In 1 keer gehaald met een ruime voldoende. Via de video's wordt het heel duidelijk en op een fijne wijze toegelicht zodat je je daarna kan storten op de oefenexamens welke grotendeels overeenkomen met hetgeen dat in het officiele examen staat.

Teunissen

Dagcursus

Sterke punten:

Zeer kundige en duidelijke cursus gehad van Coen met een dolletje op zn tijd 👍
daarna thuis ad slag via de online oefenstof en een week later geslaagd voor VB1

John Rieswijk

Vandaag mijn vaarbewijs 1 mogen behalve met behulp van de online videocursus. Echt een aanrader voor mensen die willen leren wanneer het hun uitkomt. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd!

Flexibel en meedenkend!

Ed van Buren

Top cursus (aanrader)

Sterke punten:

Vrijdag 22 Juni 2018 dagcursus Klein Vaar Bewijs 1 gedaan.
Duidelijk en een leuke interactieve cursus dag welke door Coen werd gegeven.
Na een week in de avonden 3 tot 4 uurtjes het...
Vrijdag 22 Juni 2018 dagcursus Klein Vaar Bewijs 1 gedaan.
Duidelijk en een leuke interactieve cursus dag welke door Coen werd gegeven.
Na een week in de avonden 3 tot 4 uurtjes het lesmateriaal en de proefexamen door te hebben genomen,
nu geslaagd met 75 punten en VB 1 op zak.

Groet Ed van Buren

Jan Verschoor

Marifoon cursus en examen

Sterke punten:

Heldere uitleg en open presentatie . een keurig verzorgde dag.
goede koffie/thee en uitstekende lunch.