Deskundigheid
9.8/10
Communicatie
9.6/10

Adriaan Vogelaar

Ik had in 2017 een examen gedaan voor klein vaarbewijs 1 en daarvoor zelfstudie gedaan met een wat gedateerd boek en dat was helaas te merken tijdens mijn examen. ik zakte daar voor met 1 punt te... Ik had in 2017 een examen gedaan voor klein vaarbewijs 1 en daarvoor zelfstudie gedaan met een wat gedateerd boek en dat was helaas te merken tijdens mijn examen. ik zakte daar voor met 1 punt te weinig.
dit jaar heb ik het daarom anders aangepakt en heb de videocursus van Vaarschool Albatros gevolgd.
De prettige manier en eenvoudige uitleg met tip en tricks hebben mij verder geholpen en met een goed resultaat.
Na de video's heb ik een aantal oefenexamens gemaakt wat zeker een aanrader is omdat je daarin ook nog 'nieuwe' dingen leer en het is een goede herhaling van wat je al geleerd heb.
Ik slaagde binnen 3 weken na aanschaf van de cursus, en deze keer met 79 punten.

hartelijk dank voor de heldere uitleg en het kijkplezier.

heldere en rustige uitleg
tips en tricks tijdens de videocursus die gemakkelijk te onthouden zijn.
de oefenexamens zijn ook erg praktisch

Sytse

Online pakket vaarbewijs 1

Goeie heldere uitleg.
De stof wordt heel simpel gemaakt waardoor het door iedereen te snappen is.

Top

Sterke punten:

Hele duidelijke uitleg en duidelijk cursusboek erbij. Natuurlijk moet je er zelf ook echt wel tijd in steken om de stof onder de knie te krijgen. Maar mede dankzij de duidelijke uitleg van de... Hele duidelijke uitleg en duidelijk cursusboek erbij. Natuurlijk moet je er zelf ook echt wel tijd in steken om de stof onder de knie te krijgen. Maar mede dankzij de duidelijke uitleg van de video’s zijn wij allebei in 1x geslaagd.

Wilko

Geslaagd met goede ondersteuning Albatros

Sterke punten:

Goede begeleiding zowel online als telefonisch. Het ter beschikking stellen van extra materiaal is geen enkel probleem.

Baris akdeniz

Examen vaarbewijs

Sterke punten:

Zaterdag dagcursus gehad en vandaag mijn examen gehaald. Goed opletten en ook online de vragen maken en de qr codes, filmpjes en natuurlijk de map van de les nog een keer doornemen. Komt goed

Jaap

Coen, je hebt me goed geholpen en er een leuke /leerzame dag van gemaakt.
alles was super geregeld.

Bedankt

Pim Verouden

Absolute topper!

Sterke punten:

Vandaag met 76 punten geslaagd! Coen is een mooie mens, goede vibe en kan kennis leuk brengen!
Speerpunten pakken ze goed aan en de herhaling is subtiel maar raakt de kern absoluut. Het is bijna niet te missen met deze uitleg. Op naar nummer 2.

Michel Kiewiet

Fantastisch !

Beste Coen !
Beste Coen !
Vandaag weer een super dag gehad , goed om effe die herhaling na de lunch te doen... Zoals beloofd effe 2 punten laten liggen anders gaan mensen denken dat alles voor gezegd wordt. GESLAAGD met 48 punten !

vd werf

Yeah

Sterke punten:

was een gezellig dag met Coen ( een stand up comedian) . Hij geeft een heldere uitleg met leuke video's.
lunch was lekker uitgebreid en het examen een eitje

jos

Geslaagd.!!! 70 punten

Sterke punten:

de video cursus was voldoende om alles te leren. examen trainingen gedaan en vandaag geslaagd met 70 punten.