Deskundigheid
Communicatie
9.6/10

Kundig docent!

Sterke punten:

Dag cursus gevolgd in Dordrecht. Coen is een kundig docent en dat heeft geresulteerd dat ik vrijdag geslaagd ben voor VB 1! Dank voor de fijne en leuke dag cursus.

Dave van Loenen

SUPER! Dagcursus

Sterke punten:

Maandag de Dag cursus gevolgd, heldere en duidelijke uitleg van Coen en met de nodige informatieve humor gegeven.
Coen weet in één dag alle lesstof op een dusdanige wijze aan te bieden, zonder het slaapverwekkend te maken met de soms taaie leerstof. Neemt ruim de tijd voor vragen en de nodige extra uitleg. Resultaat: Vrijdag geslaagd voor Vaarbewijs Deel 1

A.K.

Fantastisch

Sterke punten:

Echt alles wat je moet weten wordt duidelijk stap voor stap uitgelegd in de video en de proefexamens komen 99% overeen met het Vamex examen. Elke dag een video kijken, vragen maken daarna nog een... Echt alles wat je moet weten wordt duidelijk stap voor stap uitgelegd in de video en de proefexamens komen 99% overeen met het Vamex examen. Elke dag een video kijken, vragen maken daarna nog een paar proefexamens en binnen een week heb je je vaarbewijs. ECHT WAAR! Coen Kampioen, Bedankt!

JWJ

Prima, plezierige en praktijkgerichte cursus!

Prima, praktijkgerichte cursus!
(halve) dag zelf voorbereidien met de online cursus samen met de ochtend "live"cursus leidt tot een optimaal resultaat.
Alles valt dan eenvoudig en...
Prima, praktijkgerichte cursus!
Alles valt dan eenvoudig en logisch op zijn plaats.
En dat alles ook nog eens op een hele plezierige en ontspannen manier!

Jacco Donkelaar

Prima geslaagd met de video cursus!!

Sterke punten:

Vandaag m'n vaarbewijs deel 1 gehaald met 76 punten.met behulp van de video cursus en niet te vergeten met het oefenen van de examenvragen en leren van de gemaakte fouten,je kunt een goed beeld... Vandaag m'n vaarbewijs deel 1 gehaald met 76 punten.met behulp van de video cursus en niet te vergeten met het oefenen van de examenvragen en leren van de gemaakte fouten,je kunt een goed beeld krijgen van welke stof je nog een beetje moet bijspijkeren.
Je moet er wel voor gaan zitten,en zoals Coen in de cursus zegt serieus werk van maken.

Op naar deel 2.....

Fleur

Hele handige en leuke cursus!

Sterke punten:

Coen heeft veel passie voor het vak en geeft op een hele leuke manier les. Hij wijst je op de belangrijke en minder belangrijke punten. De online cursus biedt heel veel oefenmateriaal. Iedere keren... Coen heeft veel passie voor het vak en geeft op een hele leuke manier les. Hij wijst je op de belangrijke en minder belangrijke punten. De online cursus biedt heel veel oefenmateriaal. Iedere keren heb ik gebruik gemaakt van online vaarbewijs cursussen (alleen tekst) en hier miste ik veel onderwerpen, waardoor ik tot twee keer toe gezakt was. Nu ben ik met 74 uit 80 punten geslaagd! Een echte aanrader dus. Wel goed oefenen en dan komt het bijna zeker goed!

Fam. Out

Geslaagd voor I & II

Sterke punten:

Samen als gezin 2 videocursussen gedaan.
Eerst cursus KVB I en nadat wij geslaagd waren direct na 2 weken doorgegaan voor KVBII (wederom geslaagd).
De boeiende en luchtige benadering...
Samen als gezin 2 videocursussen gedaan.
De boeiende en luchtige benadering van de lessen tijdens de videocursussen kijken lekker weg en zijn in combinatie met het cursusboek een perfecte manier van studeren. KVBI 69 en 72 punten, KVBII 48 en 44 punten.

Wessel & Ruben

Geweldige dag gehad!

Sterke punten:

Goede uitleg, handige maniertjes om je vaarbewijs in 1x te kunnen halen. Wij zijn met z’n 2en naar deze cursus geweest en zijn allebei in 1x geslaagd voor vaarbewijs 1!

Herman Wooning

Geslaagd vaarbewijs 2

Sterke punten:

Dagcursus Van Coen gevolgd in Nieuwegein , de les was duidelijk , amusant en natuurlijk zeer leerzaam , hierdoor plus een stukje nastudie geslaagd , Coen en vaarschool Albatros super bedankt

FRANS Veelbehr

Hoi Coen,

Wederom hartstikke bedankt ik weet dat ik het zelf gedaan heb maar zonder jouw les was dit niet gelukt op deze manier.
Net als Kv1 was de ochtend les marifonie zeer nuttig

Les methode superrrrrr