Deskundigheid
9.8/10
Communicatie
9.6/10

Yori

Vaarbewijs 1 & 2 in twee weken!

Sterke punten:

Zonder enige voorkennis of het doornemen van boeken (niet eens in bezit), ben ik binnen twee weken tijd glansrijk geslaagd voor deel 1 en 2. Dit mede dankzij twee opvolgende zaterdagcursussen van... Zonder enige voorkennis of het doornemen van boeken (niet eens in bezit), ben ik binnen twee weken tijd glansrijk geslaagd voor deel 1 en 2. Dit mede dankzij twee opvolgende zaterdagcursussen van Albatros (complimenten aan Coen!) en het beschikbare studiemateriaal om de dagen na de cursussen flink te blokken. Absoluut een aanrader!

Teun

Glasheldere Marifoon cursus!

Sterke punten:

Marifoon Video-Online cursus gevolgd, glashelder uitgelegd door Coen!
Complimenten en zeer aan te bevelen, zonder deze cursus geen examen gaan doen.
Deze cursus sluit naadloos aan op het...
Marifoon Video-Online cursus gevolgd, glashelder uitgelegd door Coen!
Complimenten en zeer aan te bevelen, zonder deze cursus geen examen gaan doen.
Deze cursus sluit naadloos aan op het examen, zelf geslaagd met 45 punten van de 50.

carole

Zeer goede en professionele begeleiding

Sterke punten:

Een pluim voor Coen maar ook Miranda die je direct te woord staan wanneer je vragen hebt. Daarnaast is de videocursus heel duidelijk en volledig....in 1x geslaagd met 69 punten:)

Onlinecursus KVB1 zeer aan te bevelen

Sterke punten:

De inhoud wordt op een erg leuke en duidelijke manier uitgelegd. De informatie sluit ook goed aan op de vragen van het examen.

Johan Bladt

Helemaal tevreden

Sterke punten:

jip en Janneke taal, helemaal top

Jeffrey

Duidelijke uitleg, en sluit goed aan op het examen.

Sterke punten:

De online cursus is duidelijk en sluit goed aan op het examen. Inmiddels basiscertificaat marifoon en KV deel 1 in een keer gehaald, en ik ben nu bezig met KV deel 2. Wat ook wel goed komt. Ook de... De online cursus is duidelijk en sluit goed aan op het examen. Inmiddels basiscertificaat marifoon en KV deel 1 in een keer gehaald, en ik ben nu bezig met KV deel 2. Wat ook wel goed komt. Ook de online seminar is een mooie toevoeging. Ik heb de online cursus inclusief examentraining gedaan. De examentraining is echt een aanrader. Tot slot, bedankt alvast voor de fijne en goede online cursus.

G.M.H.M. van den corput

Cursus marifonie

Sterke punten:

Zeer goed en begrijpend les gehad van Coen

25 februari de spoedcursus gedaan in Nieuwegein, vanmorgen examen; geslaagd.

Sterke punten:

Goede uitleg, goede sfeer, handige hulpmiddelen (oefenvragen, mini online cursus etc.)

Johan Willemsens

Vakmensen

Sterke punten:

Zowel de marifooncursus als vaarbewijs I cursus via jullie gevolgd. Het resultaat loog er niet om: 49/50 voor het marifoonexamen en 74/80 voor vaarbewijs 1. Jullie zijn vakmensen die het op een heel... Zowel de marifooncursus als vaarbewijs I cursus via jullie gevolgd. Het resultaat loog er niet om: 49/50 voor het marifoonexamen en 74/80 voor vaarbewijs 1. Jullie zijn vakmensen die het op een heel ludieke en geweldige manier lesgeven. De onlinecursus en zeker de digitale thuiscursus zijn aan te raden. Top! Bedankt Albatros.

Frank

In een keer geslaagd voor kvb2

Sterke punten:

Beste Coen, ik heb de videocursus gevolgd voor klein vaarbewijs 2 en ik ben afgelopen vrijdag met 46 punten geslaagd. Bedankt voor het aandragen van je deskundigheid, ik heb er veel aan gehad.