Examen
Sterke punten:
goede en leuk uitgelegde online cursus vaarbewijs I vandaag 28 10 2017 mijn echte examen gedaan en geslaagd !
Bedankt !!
Bedankt !!
Kvb1 dagcursus, veel informatie, maar erg duidelijke uitleg door de enthousiaste Coen! Echt een aanrader! Hierdoor zijn wij in 1x geslaagd!
Binnen 1 maand deel 1 en 2 gehaald. Coen is als leraar geweldig en duidelijk. Veel examens blijven oefenen en het is haalbaar in 1x. Bedankt Albatros!
Een echte aanrader, alles wordt duidelijk uitgelegd, overal elk examen super geslaagd ! van de eerste keer, ineens vaarbewijs, en marifoon op zak.
Bedankt vaarschool Albatros.
Online videocursus: hapklare brokken, direct daarna de oefenvragen maken en eventueel nog een keer video kijken . Stof is overzichtelijk en Coen legt alles zeer duidelijk uit.
Zeer goede ervaring, perfecte service en afspraken die nagekomen worden.
KLeine kritische noot 20 uur zelf studie is veel te weinig reken maar op eht dubbele
Mijn naam is Patrick, 19 jaar en wil jullie bij deze bedanken.
Ik heb een dagcursus gevolgd en de online cursus met examen trainingen. De dag was van 08:30 tot 15:00 uur en is super handig met...
De videocursus was voor mij een ideaal medium om vaarbewijzen I en II te behalen. Alleen de benodigde kennis opdoen uit een cursusboek is ondoenlijk en Coen zijn toelichting was zeer effectief bij...
goede uitleg
De dagcursus is heel goed bevallen: duidelijk en informatief.
Daarnaast waren de inlogcode voor de site met alle oefenvragen en het ANWB boek onmisbaar! De dagcursus en de bijbehorende...