Deskundigheid

goede uitleg

Winnyfred Tersteeg

Geslaagd!

Sterke punten:

De dagcursus is heel goed bevallen: duidelijk en informatief.
De dagcursus is heel goed bevallen: duidelijk en informatief.
Daarnaast waren de inlogcode voor de site met alle oefenvragen en het ANWB boek onmisbaar! De dagcursus en de bijbehorende syllabus alléén zijn niet toereikend. Het vraagt enige zelfstudie.

Daniëlle van Middelkoop

Bedankt Vaarschool Albatros

Sterke punten:

Goede begeleiding van de docent, er word met respect omgegaan met mensen met een lichamelijke beperking.
Ik ben in 1 keer geslaagd na de spoedcursus en het examen?.

Coen bedankt...
Ik ben in 1 keer geslaagd na de spoedcursus en het examen?.

Coen bedankt voor je aandacht en support.

Daniëlle van Middelkoop

Paula

Leuke dag met top leraar Coen!

Sterke punten:

Op maandag 25 september 2107 de dagcursus gevolgd bij Coen en vrijdagmorgen 29 september 2017 geslaagd met 71 punten!

Martin Daelman

Gewoon leuke leerzame en geslaagde dag

Sterke punten:

Simpel: top geregeld en pittige dag maar zeer goede docent

Tim Van heukelom

Super complete video cursus !

Sterke punten:

Online de video cursus gevolgd, instructeur legt alles zeer duidelijk uit, ik was een echte beginner, van de eerste keer geslaagd voor KVB1, ik had 75/80 !
Nu ga ik voor deel 2 (KVB2), video...
Nu ga ik voor deel 2 (KVB2), video cursus al aangeschaft, examen al geboekt, ben er helemaal klaar voor !

Fred Goedhart

Geslaagd! 78 uit 80 punten

Sterke punten:

Goed te volgen en duidelijk uitgelegd.
Binnen twee weken gehaald

Geslaagd 64 behaalde punten

Super

William Vet

In 20 dagen mijn vaarbewijs deel 1, 75 punten gehaald.

Sterke punten:

Hele goede videocursus, waardoor de theorie minder taai was. Heel goed toegespitst op de examenvragen

Perfect geholpen!

Sterke punten:

Had per abuis de verkeerde cursus gekozen. Geen probleem bij vaarschool Albatros; deze werd kostenloos omgezet naar de juiste cursus voor mij. In één woord: Perfect! Online cursus is duidelijk en... Had per abuis de verkeerde cursus gekozen. Geen probleem bij vaarschool Albatros; deze werd kostenloos omgezet naar de juiste cursus voor mij. In één woord: Perfect! Online cursus is duidelijk en helder. Geen vragen of onduidelijke zaken, en met de examentrainingen kan je dus de laatste stukjes perfect krijgen om te slagen.