Deskundigheid

Geweldig bedrijf !

Remco

Geslaagd!

Sterke punten:

In het begin zag ik op tegen klein vaarbewijs deel 2 maar de videocursus was echt leuk om te volgen, heel duidelijk.
Vanochtend geslaagd! Bedankt!

Jenny

Geslaagd

Sterke punten:

Fijne duidelijke cursus. Fijn ook dat je theorie hebt en dan nog een video per hoofdstuk kunt bekijken. Door middel van de proefexamens was ik goed voorbereid op het echte examen. Bedankt Coen!

Twan

Geslaagd met spoedcursus

Sterke punten:

Prettige training en goede proefexamens

Kirsten

Leuke cursus!

Sterke punten:

Cursus vb1 gedaan. In een kleine dag komt alle theorie voorbij met een heldere duidelijke uitleg. Ik heb twee weken examentraingen geoefend en ben geslaagd! Ga voor vb2 de online cursus proberen.... Cursus vb1 gedaan. In een kleine dag komt alle theorie voorbij met een heldere duidelijke uitleg. Ik heb twee weken examentraingen geoefend en ben geslaagd! Ga voor vb2 de online cursus proberen. Bij vb1 krijg je ook online filmpjes wat echt behulpzaam was!

Edwin Oud

Ik heb kvb1 in zaal gedaan en kvb2 online gedaan.
Ik vond het een leerzame cursus en de info was precies goed om te kunnen slagen.
Ik ging de uitdaging aan om 1 en 2 te gelijk tedoen...
Ik heb kvb1 in zaal gedaan en kvb2 online gedaan.
Ik ging de uitdaging aan om 1 en 2 te gelijk tedoen binnen 3 weken.
Voor mij heeft dit goed uit gepakt en geslaagd voor beiden, kvb1 75 punten en kvb2 42 punten.
Coen kan het goed uitleggen en heeft mooie ezelbruggen.
Coen bedankt voor de leuke lessen.

Sterke punten:

Duidelijk en mooie ezelbruggen.
Coen legt het goed en vakkundig uit

Anika en Hans-Peter

Goede dag cursus

Sterke punten:

We hebben met 3 personen de dag cursus bij Coen gevolgd. Wat kan deze man met passie vertellen en dat het ook echt bij blijft. We hebben op vrijdag de cursus gevolgd en de dag erna in de middag... We hebben met 3 personen de dag cursus bij Coen gevolgd. Wat kan deze man met passie vertellen en dat het ook echt bij blijft. We hebben op vrijdag de cursus gevolgd en de dag erna in de middag examen gedaan. Het was voor ons goed te doen maar onderschat het niet. We hebben zowel in de avond als de volgende dag in de ochtend flink geoefend met de proef examens en filmpjes van albatros gekeken. En we zijn ook nog eens alle 3 geslaagd, met een hele goede score! Dank je wel Coen.

C. van Hoorn

Top!

Sterke punten:

Een zeer goed didactisch onderbouwde training. Vooral voor visueel ingestelde mensen!

Harold

Geslaagd!

Sterke punten:

Na de eerste keer hopeloos te zijn gezakt, deed ik eind augustus 2017 via Vaarschool Albatros herexamen. Alleen de theorie uit het boek leren en daarna examen doen was voor mij blijkbaar niet goed... Na de eerste keer hopeloos te zijn gezakt, deed ik eind augustus 2017 via Vaarschool Albatros herexamen. Alleen de theorie uit het boek leren en daarna examen doen was voor mij blijkbaar niet goed genoeg. Op advies van een andere examenkandidaat meldde ik me bij Vaarschool Albatros aan voor het herexamen én kocht ik de online cursus. Daarin wordt niet alleen de theorie op een heldere manier uitgelegd (onder andere via filmpjes), maar kun je vooral net zoveel examens trainen als nodig is. Daarnaast kreeg ik bijles van een goede vriend die zelf bij de douane op zee werkt (en dus beschikt over het basiscertificaat marifonie). Dit alles heeft bijgedragen tot dit zeer goede resultaat!

Leo Davans

Super Bedrijf

Sterke punten:

Zeer deskiundige en vriendelijke medewerkers.