Deskundigheid
9.8/10
Communicatie
9.6/10

Sterke punten:

na de online video cursus incl. examen vragen, vandaag het examen afgelegd in Zwolle.
geslaagd met 79 punten van de 80! (beste score van de dag)

Bedankt voor de duidelijke...

Bedankt voor de duidelijke video cursus en de actuele voorbeeld examens,
alle vragen waren door albatros behandeld (dus helaas geen bol.com bon!)

Sterke punten:

Met vlag en wimpel geslaagd voor KVB1, 79/80 pnt. (beste van de dag)

Met vlag en wimpel geslaagd voor KVB1, 79/80 pnt. (beste van de dag)

video cursus: nadruk op de belangrijke onderwerpen, handige ezelbruggetjes (tijdens examen veel gebruikt).
video cursus: in 6x op duidelijke manier uitgelegd, op de les manier van Coen blijft alles goed in je geheugen gegrift!
proef examens: door het grote aantal variaties in examens blijft het uitdagend en leuk om deze te oefenen.
proef examens: de vragen worden precies op de manier gesteld als bij het echte examen van vamex.

binnenkort start met KVB2 en marifonie!

Aarnoud

Voor iedereen een aanrader!

Sterke punten:

Het was erg leuk om de videocursus voor VB 1 en 2 te volgen. De stof wordt op een hele duidelijke manier uitgelegd door Coen met allerlei handige ezelsbruggetjes en praktische voorbeelden. Ook sluit... Het was erg leuk om de videocursus voor VB 1 en 2 te volgen. De stof wordt op een hele duidelijke manier uitgelegd door Coen met allerlei handige ezelsbruggetjes en praktische voorbeelden. Ook sluit de cursus naadloos aan op het examen; ik stond niet voor verassingen.
Beide examens heb ik in een keer gehaald binnen twee maanden: VB1 met
77 punten en VB2 met 49 punten. Vaarschool Albatros: hartelijk dank voor de fantastische cursus!

Monica

Geslaagd voor KVB1 (78/80 punten)

Sterke punten:

Vorige week de online cursus KVB1 besteld, vandaag examen gedaan en geslaagd met slechts 1 foutje.
De vragen uit de examentrainer komen voor een deel overeen met het echte examen.

Cornelis

Zoals Coen het brengt blijft het hangen

Sterke punten:

Presentatie in dagopleiding, webinars werken goed, praktisch net zo duidelijk als in de klas

geslaagd met 79 punten van de 80! (beste score van de dag)

Bedankt voor de duidelijke...

Bedankt voor de duidelijke video cursus en de actuele voorbeeld examens,
alle vragen waren door albatros behandeld (dus helaas geen bol.com bon!)

Marco de Plot

Uitstekende video cursus vaarbewijs 2.

Sterke punten:

De video cursus vond ik een prima manier om de lesstof eigen te maken. Wel pittig, maar prettig dat je de video even stop kunt zetten en terugspoelen. Coen is een prima docent, legt goed en... De video cursus vond ik een prima manier om de lesstof eigen te maken. Wel pittig, maar prettig dat je de video even stop kunt zetten en terugspoelen. Coen is een prima docent, legt goed en stimulerend uit. Ook fijn dat je 2x in de week hem met vragen kunt bellen.
Wel handig om gelijk de plotter en oefenen kaarten te bestellen. Die heb je echt nodig.
Mijn ervaring is wel dat je er de tijd voor moet nemen en zeker de vragen oefenen!
Had 1 foutje, dus geslaagd.
Verder ook zeer vriendelijke klantenservice!
Aanrader.

Dick Peters

Dagcursus in Hoorn

Tijdens de dagcursus in Hoorn heeft Coen bijna de hele stof behandeld op een manier die alleen Coen beheerst: deskundig, met veel tips en met humor.
Ik was...
Dagcursus in Hoorn

Ik was daarna echt enthousiast om mijn vaarbewijs 1 te halen. Dat is afgelopen dinsdag in een keer gelukt: 62 punten!
Vaarschool Albatros, hartelijk dank. Ik ga nu voor vaarbewijs 2.

Sterke punten:

Professioneel, goed cursusmateriaal en goede tips!

Carolien

Cum laude geslaagd voor vaarbewijs 2

Sterke punten:

Vandaag mijn vaarbewijs 2 gehaald, met 47 punten. Was begonnen met zelfstudie, maar zag het niet meer zitten en heb toen de video-online cursus gedaan. Dank je wel Coen. Je hebt me er uitstekend... Vandaag mijn vaarbewijs 2 gehaald, met 47 punten. Was begonnen met zelfstudie, maar zag het niet meer zitten en heb toen de video-online cursus gedaan. Dank je wel Coen. Je hebt me er uitstekend doorheen geloodst. Alle plussen en minnen vielen door jou toedoen op zijn plaats en ik had 0 fouten bij het navigeren. Top cursus en zeer begrijpelijk uitgelegd. Bedankt.

Nino

Fantastisch