Deskundigheid
9.8/10
Communicatie
9.6/10

Bram

Bedankt voor je inspirerende en enthousisate uitleg.

Hallo Coen,

Op zaterdag 13 mei hebben wij (mijn vader en ik) in Cuijk de dagcursus gevolgd.
(We zaten samen links vooraan)

Afgelopen vrijdag 26 mei hebben wij met...
Hallo Coen,

Op zaterdag 13 mei hebben wij (mijn vader en ik) in Cuijk de dagcursus gevolgd.
(We zaten samen links vooraan)

Afgelopen vrijdag 26 mei hebben wij met succes examen gedaan, zie de uitslag in de bijlage.

Bedankt voor je inspirerende en enthousisate uitleg.

Met vriendelijke groeten,

Bram

Jeroen

Afgelopen zaterdag VB2 in een keer gehaald met slechts 3 fouten. Het examen is moeilijker dan VB1 en lees de vragen vooral goed. Online digitale videocursus gevolgd. De cursus is zeer goed opgebouwd... Afgelopen zaterdag VB2 in een keer gehaald met slechts 3 fouten. Het examen is moeilijker dan VB1 en lees de vragen vooral goed. Online digitale videocursus gevolgd. De cursus is zeer goed opgebouwd met duidelijke uitleg en veel oefenvragen. Door deze cursus waren de vragen over getijden, navigatie, koersen uitzetten met stroom en drift goed te doen. Bij de vragen over het SRW, scheepslichten, betonning en lichtkarakters is het vooral een kwestie van leren uit het boek. De digitale videocursus is zeker een aanrader als zelfstudie door tijdgebrek de enige oplossing is. Dikke 10 voor het team van vaarschool Albatros.

m van dusschoten apeldoorn

Super,

Sterke punten:

Coen bedankt ,voor de goede uitleg ,dag cursus gedaan in beekbergen en voor de zekerheid video cursus echt een aanrader de video cursus , lap op de tv en je heb coen thuis in de kamer echt super 1 x... Coen bedankt ,voor de goede uitleg ,dag cursus gedaan in beekbergen en voor de zekerheid video cursus echt een aanrader de video cursus , lap op de tv en je heb coen thuis in de kamer echt super 1 x geslaagd ,je moet er wel wat aan doen zeker een x aantal x leren vragen maken en maken ,en dan is zeker de kans dat je slaag 100 procent ,maar zo als ik zei je moet er zelf ook iets voor doen , maar aan het team van albatros ,bedankt grt m vandusschoten

Wouter

Vaarbewijs 2 gehaald na een lang weekend in de boeken!!!

Sterke punten:

Super uitleg gehad tijdens de eendaagse cursus.

Vos

Top Vaarschool

Sterke punten:

Ik heb 20 mei een dagcursus gehad, was veel. Maar daarna veel oefenen met examens, daar leerde je veel van!!! En in een keer geslaagd!

Alexander

KVB1 + 2 in een keer behaald

Sterke punten:

Ik heb bij Coen zowel de dagcursus KVB1 en KVB2 gevolgd. Samen met een paar weken thuisstudie voorafgaand aan deze dagcursussen heb ik zowel KVB1 als KVB2 binnen een maand en in een keer met mooie... Ik heb bij Coen zowel de dagcursus KVB1 en KVB2 gevolgd. Samen met een paar weken thuisstudie voorafgaand aan deze dagcursussen heb ik zowel KVB1 als KVB2 binnen een maand en in een keer met mooie punten (69/80 en 46/50) behaald.

Coen en vaarschool Albatros, bedankt voor de leerzame en leuke lessen.
Voor mensen die ook van plan zijn hun vaarbewijs te gaan halen; onderschat het niet. Een (dag)cursus van vaarschool Albatros is een goede voorbereiding op de examens.

Helder, compact en zeer behulpzaam

Sterke punten:

Afgelopen maandag de spoedcursus KVB1 gedaan bij Coen en donderdag examen gedaan: met 73 punten met vlag en wimpel geslaagd! De heldere en compacte uitleg van Coen, alsmede de online video's en... Afgelopen maandag de spoedcursus KVB1 gedaan bij Coen en donderdag examen gedaan: met 73 punten met vlag en wimpel geslaagd! De heldere en compacte uitleg van Coen, alsmede de online video's en oefenvragen/ -examens, hebben daar zeker aan bij gedragen! Bedankt Coen en bedankt Vaarschool Albatros!.

Wouter Benit

Coen

Ik wil je hartelijk danken voor de geweldige cursus .

Coen

Ik wil je hartelijk danken voor de geweldige cursus .

Heb veel gehad aan de filmpjes en dat je op bepaalde uren bereikbaar was , hierdoor heb ik zaterdag 13 mei mijn vaarbewijs 2 gehaald .

Dank je wel

Groetjes Wouter Benit

sandra van der schuit

In 1 woord TOP

Sterke punten:

Ik raad iedereen aan om een dag cursus te doen bij Coen !!

Ik raad iedereen aan om een dag cursus te doen bij Coen !!

Duidelijke uitleg en vooral ook fijn dat de focus gelegd word op de onderdelen die gevraagd worden op het examen. Zo kan je je goed focussen op de examen vragen, en niet dingen leert waar niet naar gevraagd word. Thuis nog even bezig met je 'stickertje' de online cursus. Er staan bij deze online cursus ook video's die je kan bekijken waar de moeilijkste onderdelen nog even duidelijk stap voor stap worden uitgelegd. vooral voor VB2 was dit zeer handig !! Onder de dag cursus kan je vragen stellen en komt Coen je persoonlijk alles nog even uitleggen als je het niet snapt. In het begin van de cursus denk

je: Okeeee... die Coen daar moet ik even aan wennen. :P maar door zijn humor en zijn manier van vertellen onthoud je bepaalde dingen wel, en ben je naar een half uur wel gewend aan Coen :D (vrolijke man zelfs om

09:00 uur tot 16:00) Ik heb 3x de dag cursus gedaan 1x VB1 en 2x VB2 (deze was voor mij lastig!) Maar ik ben voor beide GESLAAGD !!! Het is het geld echt waard !!

Michel Jacobs

Coen is top!

Sterke punten:

Videocursus VB1 gevolgd. Bij Vamex in Den Bosch geslaagd met 78 punten! Coen is top!
Hartelijk bedankt! PS 1,5 Jaar geleden marifondagcursus ook met veel succes afgesloten!
Als je nog...
Als je nog twijfelt om met Vaarschool Albatros in zee te gaan.. DOEN!!