Deskundigheid
9.8/10
Communicatie
9.6/10

Paul Loven

Super ervaring met online cursus basis certificaat marifonie

Sterke punten:

Prima lesmateriaal- goede online opzet. Al met al een echte aanrader !

Edward

Goede ervaring met de dagcursus

Sterke punten:

Op 6 mei de dagcursus bij Coen gevolgd in Dordrecht. Vandaag 12 mei examen in Zoetermeer gedaan en geslaagd. Super veel geleerd tijdens de dagcursus. Zorg wel dat je elke avond 2-3 uur de stof... Op 6 mei de dagcursus bij Coen gevolgd in Dordrecht. Vandaag 12 mei examen in Zoetermeer gedaan en geslaagd. Super veel geleerd tijdens de dagcursus. Zorg wel dat je elke avond 2-3 uur de stof doorneemt maar dan is examen voor vaarbewijs I meer dan goed te doen.

Goede duidelijke cursus, met heel veel info en uitleg. Topverzorgd en met veel enthousiasme gegeven:-)

Sterke punten:

Veel uitleg, herhaling en duidelijk

Linda Haest

Een absolute topper!

Sterke punten:

De online cursus KVB2 van Vaarschool Albatros is een absolute topper! Thuis in je eigen schema alle materie rustig bekijken; super! Docent Coen heeft een enorme bak ervaring en veel humor. Door zijn... De online cursus KVB2 van Vaarschool Albatros is een absolute topper! Thuis in je eigen schema alle materie rustig bekijken; super! Docent Coen heeft een enorme bak ervaring en veel humor. Door zijn enthousiasme, slimme ezelsbruggetjes en leuke anekdotes, zit de theorie in no time in je hoofd. Daarna nog een aantal proefexamens gemaakt en met glans geslaagd voor KVB2!

Anne-Marie

Ook vaarbewijs 2 gehaald!

Sterke punten:

Na in maart jl de dagcursus vaarbewijs 1 gevolgd te hebben en allebei daarna geslaagd, hebben wij afgelopen maandag de cursus vaarbewijs 2 gevolgd in Nieuwegein. Vandaag allebei examen gedaan en met... Na in maart jl de dagcursus vaarbewijs 1 gevolgd te hebben en allebei daarna geslaagd, hebben wij afgelopen maandag de cursus vaarbewijs 2 gevolgd in Nieuwegein. Vandaag allebei examen gedaan en met 46 en 49 punten geslaagd! Goede manier om op een duidelijke en snelle manier de examenstof te beheersen. Coen bedankt!

Bernard

Spoedcursus KVBI door Coen gevolgd. Aaanrader voor wie goed en snel zijn KVB wil halen!

Sterke punten:

Super cursus van zeer ervaren, inspirerende en motiverende docent. Je leert de belangrijkste zaken en tips & trics tijdens de dagcursus. Daarna finetunen mbv online training en oefenen examenvragen.... Super cursus van zeer ervaren, inspirerende en motiverende docent. Je leert de belangrijkste zaken en tips & trics tijdens de dagcursus. Daarna finetunen mbv online training en oefenen examenvragen. Resultaat: in 1 keer geslaagd met 78 punten. Bedankt Albatros en vooral Coen!.

Dennis

Albatros, een aanrader voor iedereen!

Sterke punten:

Zaterdag de les van Albatros gevolgd.
Een zeer leerzame les met een prettige instructeur.
Hij behandelde de leerstof op een luchtige manier en gaf altijd perfect uitleg.
Zondag...
Zaterdag de les van Albatros gevolgd.
Een zeer leerzame les met een prettige instructeur.
Hij behandelde de leerstof op een luchtige manier en gaf altijd perfect uitleg.
Zondag begonnen met het leren via vaarbewijzen.nl.
De examens waren in het begin pittig maar met de nakijkles verliep alles veel beter.
Het systeem van Albatros is tot in de puntjes verfijnt en werkt echt!
Gisteren mijn vaarbewijs gehaald met een score van 70 op 80!
Ontzettend blij en ik wil Albatros en Coen in het specifiek heel hard bedanken.

Maurits Jansen

Super de dagcursus.

Sterke punten:

15 april 2017 spoedcursus gevolgd vb1 en 21 april examen, geslaagd 78 punten. 22 april 2017 spoedcursus gevolgd vb2 en 28 april examen, geslaagd 45 punten. De cursus is een echte aanrader, alles is... 15 april 2017 spoedcursus gevolgd vb1 en 21 april examen, geslaagd 78 punten. 22 april 2017 spoedcursus gevolgd vb2 en 28 april examen, geslaagd 45 punten. De cursus is een echte aanrader, alles is snel duidelijk met docent Coen. Zelf moet je er thuis natuurlijk ook wel wat voor doen. Totaal voor vb1 en vb2 heb ik er 50 uur in zitten. Ik ben zeer tevreden over vaarschool Albatros.

Frans van de Grift

Mijn VB1 in een keer gehaald bij Vaarschool Albatros spoedcursus

Sterke punten:

Mijn VB1 in een keer gehaald met 71 punten dankzij de Vaarschool Albatros spoedcursus. Twee weken geleden de cursus gedaan, en na veel thuis oefenen vandaag examen gedaan. Denk niet dat je er na de... Mijn VB1 in een keer gehaald met 71 punten dankzij de Vaarschool Albatros spoedcursus. Twee weken geleden de cursus gedaan, en na veel thuis oefenen vandaag examen gedaan. Denk niet dat je er na de spoedcursus bent, je moet echt aan de bak, de cursus is een goed vertrekpunt. Op naar VBII, bedankt Coen en het Albatros team!

Gonnie

Super

Sterke punten:

Goede en op een ontspannen manier uitleg.