Deskundigheid
9.6/10

Hans

Snel en goed

Sterke punten:

Uitstekende cursus, goede begeleiding en doet wat het beloofd. Snel je vaarbewijs halen.

Robin Koeleman

KVB1 halen bij de online videocursus van Coen, dat moet je doen!

Sterke punten:

Hoppa, Klein vaarbewijs deel 1 op zak. Dat waren een aantal gezellige en leerzame weken met de heer Coen Cromjongh. Gewoon thuis vanaf de bank een privé leraar voor jezelf die je stap voor stap... Hoppa, Klein vaarbewijs deel 1 op zak. Dat waren een aantal gezellige en leerzame weken met de heer Coen Cromjongh. Gewoon thuis vanaf de bank een privé leraar voor jezelf die je stap voor stap voorbereidt op het examen KVB1. Het blijven herhalen van de belangrijke punten tijdens de les werkte voor mij perfect. Ik heb in korte tijd geleerd wat ik moest weten om mijn KVB1 te kunnen halen. Met 58 punten geslaagd. Bedankt Coen en nu op naar KVB2. Een behouden vaart, Robin

N. Nillesen

Na een eerste les bij andere aanbieder voor cursus vaarbewijs 1, met de moed in de schoenen op zoek gegaan naar een beter alternatief.

Terechtgekomen bij Albatros. Daar de videocursus...

Terechtgekomen bij Albatros. Daar de videocursus aangeschaft, en zojuist met 71 punten geslaagd!

Duidelijk!
Zelf tijd indelen
Goede begrijpelijke voorbeelden

N.Janse

In 1 woord super,

Sterke punten:

Ik heb de video cursus vaarbewijs 2 gevolgd.
Deze was super duidelijk en zeer gedreven uitgelegd.
Het is echt een genot om naar Coen te luisteren.
Ideaal om de video te bekijken...
Ik heb de video cursus vaarbewijs 2 gevolgd.
Deze was super duidelijk en zeer gedreven uitgelegd.
Het is echt een genot om naar Coen te luisteren.
Ideaal om de video te bekijken wanneer je daar zelf tijd voor hebt, gewoon lekker thuis.
Examen gedaan en 47 punten behaald. Top!!!

N.Janse

Super leerzame dag gehad!

Sterke punten:

De marifoon dagcursus gevolgd bij Coen. Dit is mij 100% bevallen! Duidelijke uitleg, heerlijke lunch en een toplocatie. Coen kon het allemaal heel duidelijk en boeiend overbrengen. In combinatie met... De marifoon dagcursus gevolgd bij Coen. Dit is mij 100% bevallen! Duidelijke uitleg, heerlijke lunch en een toplocatie. Coen kon het allemaal heel duidelijk en boeiend overbrengen. In combinatie met de inbegrepen thuiscursus is slagen een fluitje van een cent. Uitslag was voor mij dan ook het maximaal aantal te behalen punten.

Coen, ga zo door!!.

Nicky

Geslaagd!!!

Sterke punten:

In 2 weken tijd Vaarbewijs | en || gehaald.
Leuke lessen van Coen, erg interessant en ook fijne assistentie van Miranda op kantoor.
Bedankt voor jullie hulp.

Lutra

Trots met Albatros

Sterke punten:

Het was een goede cursus. De digitale informatie was goed leesbaar en makkelijk te begrijpen. De nadere toelichting van Coen was leuk om naar te luisteren en een waardevolle herhaling van de stof.... Het was een goede cursus. De digitale informatie was goed leesbaar en makkelijk te begrijpen. De nadere toelichting van Coen was leuk om naar te luisteren en een waardevolle herhaling van de stof. Het examen heb ik behaald met slechts 2 fouten.

N.C. Boot

Topproduct, die onlinecursus!

Sterke punten:

Superblij!! In één keer geslaagd voor KVB 1 en 2 met de onlinecursus van Vaarschool Albatros. Absoluut een aanrader voor diegene die willen studeren waar en wanneer het hen uitkomt (het is een keer... Superblij!! In één keer geslaagd voor KVB 1 en 2 met de onlinecursus van Vaarschool Albatros. Absoluut een aanrader voor diegene die willen studeren waar en wanneer het hen uitkomt (het is een keer 01.45 uur geworden voordat ik afsloot). Ook de oefenvragen komen erg overeen met de examenvragen. De lessen en de oefenvragen waren zo duidelijk dat ik niet een keer gebruik heb hoeven maken van het 'telefonisch spreekuur' op zondag- of woensdagochtend.

Ook de service is goed. Toen de link er een keer halverwege een les mee stopte werd er een nieuwe link gestuurd en ik kon de volgende dag zo weer verder. Al met al een topproduct.

Veel veilige mijlen toegewenst,

Klaas Boot

Cees van Agtmaal

Dank zij uw voortreffelijke digitale thuiscursus VB1 heb ik vanochtend bij Vamex in Alkmaar mijn Klein Vaarbewijs I gehaald met een score van 72 punten. Op 12 Mei a.s. ga ik op voor Vaarbewijs II,... Dank zij uw voortreffelijke digitale thuiscursus VB1 heb ik vanochtend bij Vamex in Alkmaar mijn Klein Vaarbewijs I gehaald met een score van 72 punten. Op 12 Mei a.s. ga ik op voor Vaarbewijs II, Uiteraard weer na de Albatros cursus VB II gezien en bestudeerd te hebben. Met vriendelijke groet

Cees van Agtmaal

Sterke punten:

Goede cursus en Albatros staat meteen paraat

Complimenten aan vaarschool Albatros en zijn inspirerende en heldere manier van informatie overdracht

Sterke punten:

Ik wil jullie heel erg danken voor de fantastic inspirerende lessen, die me erg geholpen hebben om mijn vaarbrevetten te halen. We gaan een leuke vakantie hebben, met Harry Plotter. :-)
Ook...
Ook wil ik Vaarschool Albatros complimenteren met de zorgzame en geoliede organisatie.
Veel success verder, Met veel groeten Bob Jastremski