Deskundigheid
9.8/10
Communicatie
9.6/10

Cees Cayenne

Coen en Collega’s Ook vaarbewijs 2 is binnen met jullie hulp, waarvoor dank. Een dag hersenspoeling door Coen, op zijn bevlogen manier, en twee dagen eenzame opsluiting, zijn toch genoeg gebleken.... Coen en Collega’s Ook vaarbewijs 2 is binnen met jullie hulp, waarvoor dank. Een dag hersenspoeling door Coen, op zijn bevlogen manier, en twee dagen eenzame opsluiting, zijn toch genoeg gebleken. Vriendelijke groet van een tevreden schipper.

Sterke punten:

Alles klopt! Je wordt met aandacht, op een zeer bevlogen maar prettige manier behandeld en klaargestoomd voor het examen.

Paul Haima

Zeer goede maar ook leuke cursus VB

Sterke punten:

Ik heb de videocursussen gevolgd en zowel VB1 als VB2 in 1 keer gehaald. De cursus is echt leuk, leerzaam, en de beste voorbereiding op het examen. (Sorry mede-examen kandidaten die alleen boeken... Ik heb de videocursussen gevolgd en zowel VB1 als VB2 in 1 keer gehaald. De cursus is echt leuk, leerzaam, en de beste voorbereiding op het examen. (Sorry mede-examen kandidaten die alleen boeken hadden gelezen, het heel moeilijk vonden en waarvan sommigen niet slaagden:er is dus een heel goed alternatief....)  De video cursus is wat mij betreft een super aanrader!!!!.

Gerrie

Marifonie

Sterke punten:

Duidelijke uitleg. Gezellig. Coen stelt je op je gemak en kan boeiend vertellen.

Meran Gaasbeek

Zeer informatief en een echte aanrader!

Sterke punten:

Zoals velen voor mij al zeiden; een echte aanrader! Ik heb de video-cursus gevolgd. De presentaties in de video's zijn helder en goed te volgen. Niet saai of langdradig, maar concreet en duidelijk.... Zoals velen voor mij al zeiden; een echte aanrader! Ik heb de video-cursus gevolgd. De presentaties in de video's zijn helder en goed te volgen. Niet saai of langdradig, maar concreet en duidelijk. Bij vragen kun je altijd contact opnemen en wordt er snel gereageerd. Uitleg op persoonlijke vragen was ook nooit een probleem. Ik ben met 77 van de 80 punten geslaagd! Dit was met alleen het boek nooit gelukt. De extra toelichting op regels, de ezelsbruggetjes en voorbeelden zijn onmisbaar!

Jos Boersma

Marifoon: 's morgens cursus, 's middags examen

Sterke punten:

Geslaagd! De derde cursus bij de vaarschool (VB 1 en VB2 en nu het marifoon examen) en voor de derde keer in 1 keer geslaagd. Met dank aan de goede uitleg van de leerstof! Met behulp van een PP en... Geslaagd! De derde cursus bij de vaarschool (VB 1 en VB2 en nu het marifoon examen) en voor de derde keer in 1 keer geslaagd. Met dank aan de goede uitleg van de leerstof! Met behulp van een PP en de zeer doordringende en herhalende uitleg wordt de theorie duidelijk gemaakt. Natuurlijk vergen de cursussen de nodige zelfstudie thuis, maar met de oefenexamens en de lessen op de site is het best te doen!

Jos

Uitstekend!

Sterke punten:

Beste Coen, Dank voor je enthousiate wijze van les geven. Dit heeft mij goed voorbereid op het examen en ik heb er weer dingen van geleerd. Je hebt de zaken goed op orde! Mijn complimenten.

Rolf

Aanrader

Sterke punten:

Geweldige cursus, 46 uit 50 punten behaald een 9,2 dus. Online is goed te volgen en wordt zeer goed uitgelegd. De oefenvragen zijn een grote hulp. Kortom een aanrader.

Dennis

Hebbes!

Sterke punten:

Afgelopen vrijdag en dagcursus gevolgd olv Coen ( zeer gedreven en kundig ) De man heeft zowel en leuke als en leerzame manier van les geven. Vandaag examen gedaan kvb1 en geslaagd! Albatros bedankt!

Dennis

Hebbes!

wim

Begin januari 2017 gestart met de online cursus KVB1, staat duidelijk omschreven en met wat zelf studie en met regelmaat de oefenopdrachten maken ga je met een goed gevoel naar het examen.... Begin januari 2017 gestart met de online cursus KVB1, staat duidelijk omschreven en met wat zelf studie en met regelmaat de oefenopdrachten maken ga je met een goed gevoel naar het examen. 17-03-2017 examen gedaan en geslaagd met ruim voldoende punten. Dus zeker een aanrader om de online cursus te doen

Sterke punten:

wanneer je de online cursus volgt is deze 6 maanden beschikbaar en dit is ruim genoeg, tevens zijn er deze cursus heel veel vragen beschikbaar en kan men ook proefexamens maken