Deskundigheid
9.6/10

Johan Heller

Super

Sterke punten:

Vandaag geslaagd met 73 uit 80 punten. Gebruik gemaakt van de prima digitale cursus en de examen oefenvragen.

Roy kussendrager

In 1x geslaagd via albatros!

Sterke punten:

Goede uitleg. Goede online cursussen. Goede leraar!

Eva Bouwman-van Gelder

Prima online cursusmateriaal

Duidelijk online cursusmateriaal

John T

Bedankt!

Sterke punten:

Klantgericht, prettig om te volgen, juiste inhoud en voorbereiding voor het examen. Top!

Sabri Somer

Digitale cursus is SUPER!

Sterke punten:

sterke punten zijn de duidelijke video's en het theorieboek, communicatie via mail en telefoon is als prettig ervaren

Arnoud Ouendag

Fijne lesmethode!

Sterke punten:

In je eigen tijd en je eigen snelheid leren

A.Rebel

Zeer goede vaarschool

Sterke punten:

Duidelijke, logische uitleg van de soms ingewikkelde stof, met handige ezelsbruggetjes

Ralph Henderson

Uitstekende voorbereiding voor KVBI en KVBII

Sterke punten:

Heb in april KVBI gehaald en in mei KVBII. Doordat ik al lang vaar heb ik gekozen voor de videocursus met oefenvragen/-examens. Glansrijk geslaagd door de heldere uitleg. De oefenexamens komen... Heb in april KVBI gehaald en in mei KVBII. Doordat ik al lang vaar heb ik gekozen voor de videocursus met oefenvragen/-examens. Glansrijk geslaagd door de heldere uitleg. De oefenexamens komen overeen met de echte examens en vormen daarmee een uitstekende voorbereiding.

Coen

Aanrader!

Sterke punten:

Ik heb met veel plezier de video cursussen van Vaarschool Albatros gevolgd. De belangrijkste informatie wordt in de video cursussen afgedekt zodat verdere studie van boeken niet noodzakelijk is. De... Ik heb met veel plezier de video cursussen van Vaarschool Albatros gevolgd. De belangrijkste informatie wordt in de video cursussen afgedekt zodat verdere studie van boeken niet noodzakelijk is. De opbouw van de cursus is goed en Koen maakt als docent de video lessen leerzaam maar ook luchtig waardoor de lessen nooit 'lang' aanvoelen. Persoonlijk vindt ik de flexibiliteit van de video cursus van groot belang omdat het mij de vrijheid geeft de cursus lessen te volgen op een moment dat het mij past en kan herhalen zo vaak als ik dat wil. Albatros staat op stand-by als je ze nodig hebt maar de video lessen zijn zo goed dat ik geen extra ondersteuning heb nodig gehad. Albatros is ook flexibel met de cursus verlengen als je meer tijd nodig hebt om een examen te doen - nooit een probleem. Ik kan iedereen Albatros aanraden - de cursussen zijn gewoon weg goed uitgedacht, gemakkelijk te volgen en de perfecte voorbereiding voor examens. Ik heb vaarbewijs I, vaarbewijs II en het basiscertificaat marifonie behaald (alle drie geslaagd bij het 1ste examen) dankzij Albatros en Koen's video's.

Roland

Online video cursus KVB2 is een aanrader!

Duidelijke uitleg
Video's kunnen worden herhaald.