Deskundigheid
9.6/10

Andrew

Vaarbewijs 2

Sterke punten:

Zowel vaarbewijs 1 als 2 via de online cursus gedaan en gehaald.
De cursus zit goed in elkaar en bij de enkele vraag die ik had kon ik snel met Coen een belletje doen.
Je ervaart dat...
Zowel vaarbewijs 1 als 2 via de online cursus gedaan en gehaald.
Je ervaart dat ,deze vaarschool, je de stof echt wilt leren begrijpen tijdens de cursus.

Jeffrey

Vaarbewijs 1 & 2, basiscertificaat marifonie

Sterke punten:

Duidelijke on line video cursussen & cursusboek met veel oefenvragen die heel goed aansluiten bij de (CBR) examens.

John

Vaarbewijs 1 en 2

Sterke punten:

Duidelijke on line video cursussen met veel oefenvragen die heel goed aansluiten bij de cbr examens. Snelle reactie mocht je vragen hebben.

Eddie Sieswerda

Geslaagd voor VB2

Coen!

Jan Kolsteren

Sterke punten:

Duidelijke online cursus word goed gereageerd op mails
Heel makkelijk je examen naar voren kunnen halen
Fantastische bedrijf raad het iedereen aan om hier de cursus te doen

Patrick

Aangeboden lesmateriaal is precies wat op het examen gevraagd wordt

Sterke punten:

Je mag de cursus blijven volgen tot examendatum

Kelly

Duidelijk en vriendelijk

Duidelijke uitgebreide uitleg

Vincent Oud

Lessen gevolgd vaarbewijs deel 1,deel 2 doormiddel van dagcursus en videocursus en marifonie dagcursus.

Sterke punten:

Zeer duidelijke lesstof,begrijpelijke taal en altijd een mogelijkheid om even te bellen en/of extra opgaven te krijgen. Ook de prijs is goed en zelfs zeer voordelig als je ziet wat je er voor... Zeer duidelijke lesstof,begrijpelijke taal en altijd een mogelijkheid om even te bellen en/of extra opgaven te krijgen. Ook de prijs is goed en zelfs zeer voordelig als je ziet wat je er voor krijgt. Ben ZEER tevreden over de cursussen en heb alles in 1x gehaald.

Mark Ros

Vaarbewijs II gehaald!!!

Sterke punten:

Fijne mensen en korte lijnen

Carl

Klein vaarbewijs 1 Onlinecursus

Sterke punten:

Duidelijke en complete uitleg en goede databank met oefenvragen. Sluit goed aan op de examenvragen. 79 van de 80 punten gescoord op het examen.