Deskundigheid
9.6/10

Tamara Balai

Doei Coen!

Sterke punten:

Heldere en vooral enthousiaste uitleg, veel filmpjes en nog meer te vinden op internet

Kevin

Prima en zeer duidelijk videolessen

Sterke punten:

Duidelijke omschrijving, en de div test toetsen zijn ook erg fijn om jezelf te controleren. Ik heb nu de dagcursus marifonie en vaarbewijs 1 gedaan en heb me aangemeld voor online cursus vaarbewijs... Duidelijke omschrijving, en de div test toetsen zijn ook erg fijn om jezelf te controleren. Ik heb nu de dagcursus marifonie en vaarbewijs 1 gedaan en heb me aangemeld voor online cursus vaarbewijs 2.
Wat me wel opviel aan de dagcursus zowel bij de marifoon als bij vaarbewijs 1 is dat exact de zelfde stof in zelfde volgorde verteld werd als in de video's (evenals de zelfde grappen). Ik had verwacht op meer diepgang dan herhaling, zodoende voor vaarbewijs 2 alleen de videocursus besteld.

Als met al zeer tevreden en met een resultaat van 79 punten mag je niet klagen.

Janssen Filip

Jan Kolsteren

Vaarbewijs 2

Vandaag 04-12-2021 examen gedaan
Vandaag 04-12-2021 examen gedaan
Zeer duidelijke online cursus Koen Kromjong legt het fantastisch uit ben zelf 68 jaar en de cursus heeft me geen minuut verveeld en ben geslaagd met 1 fout echt een aanrader heb ook vaarbewijs 1 zo gehaald ook met hoge score

Jules D

Vaarbewijs 1, slechts twee fouten.

Sterke punten:

Leuke online cursus en vlot gebracht door Coen

Jopost

(Bewerkt)

Ben zojuist geslaagd bij het CBR voor mijn Kvb 1 examen met 74 ounten

Zeer goede en duidelijke opleiding. En prima verzorgt door Albatros

Jeffrey Lemmers

Het recept voor jouw vaarbewijs

Sterke punten:

De video's zijn kundig gemaakt door een enthousiaste trainer. De lesstof wordt duidelijk uitgelegd, aangevuld met voorbeelden. Er erg fijn voor mensen zonder vaar-ervaring. Voor het vervolg ga ik... De video's zijn kundig gemaakt door een enthousiaste trainer. De lesstof wordt duidelijk uitgelegd, aangevuld met voorbeelden. Er erg fijn voor mensen zonder vaar-ervaring. Voor het vervolg ga ik zeker weer 'terug' naar Albatros

Jacqueline Berg

Geslaagd!!!

Duidelijk en compleet!

Anouk

Top!

- erg duidelijk
- goed uitgelegd
- sluit erg goed aan op examen