Deskundigheid
9.8/10
Communicatie
9.6/10

Chris

Vaarbewijs deel 2, videocursus.

Duidelijk, rustige uitleg.

Peter

Zeer tevreden

Sterke punten:

Duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, de lesstof en de (proef) examenvragen waren 99 procent dekkend voor de vragen die ik op het examen kreeg. Had 2 fouten waarvan 1 door niet goed te lezen.

Sue Cheng

Ik heb vaarbewijs 1 en II en VHF gehaald

Sterke punten:

Super goeie stof en leer je makkelijker

Kapitein Bromsnor

Duidelijke videocursus vaarbewijs 2, goed te doen in eigen tempo.

Sterke punten:

Werkt top in een zeewaardige constuctie.

Emilio amar

Top!

Sterke punten:

Online examen trainingen zeker een aanradar!

Bouwe riemersma

Helemaal goed

Sterke punten:

Ik heb de online cursus gevolgd en het was voor mij een fijne ervaring. Coen legt alles piekfijn uit en praat duidelijk. Af en toe een grappige opmerking tussendoor maakt het helemaal af. Ik had de... Ik heb de online cursus gevolgd en het was voor mij een fijne ervaring. Coen legt alles piekfijn uit en praat duidelijk. Af en toe een grappige opmerking tussendoor maakt het helemaal af. Ik had de cursus 17september aangevraagd en 23 november geslaagd voor mijn klein vaarbewijs deel I. Bedankt

Yordi

Geslaagd!

Sterke punten:

Vandaag geslaagd voor VBII. Ook VBI dankzij de online cursussen van Albatros gehaald. Duidelijke uitleg en veel oefenvragen die lijken op de examenvragen! wel jammer dat je video's maar beperkt kunt... Vandaag geslaagd voor VBII. Ook VBI dankzij de online cursussen van Albatros gehaald. Duidelijke uitleg en veel oefenvragen die lijken op de examenvragen! wel jammer dat je video's maar beperkt kunt bekijken. herhalen op een ander moment is helaas dus niet mogelijk.

Sander Koole

Vaarbewijs 1 en 2 gehaald bij Albatros

Sterke punten:

Video cursus zorgt voor het ow ja moment!!!
Heldere uitleg
Herhaling en bruikbare tips

Gertjan

100% goed en 100% score

Sterke punten:

Zeer effectief samengevat cursusmateriaal, elke zin is belangrijk. Komt geen boek aan te pas. Contact verloopt ook vlot en vriendelijk.

André

Vaarbewijs 2

Sterke punten:

Prettige videolessen, veel kunnen oefenen van de open en meerkeuze vragen.
De geboden mogelijkheid om contact op te nemen (geen gebruik van gemaakt)