Deskundigheid
Communicatie
9.6/10

Rudy Koopman

Geslaagd!
Leuke interactieve videocursus voor VB2 gedaan en het is mij erg goed bevallen. 46 van de 50 punten gescoord dat geeft wel aan hoe duidelijk de cursus is!

Sterke punten:

Duidelijke filmpjes en leuke uitleg

Henk stalknecht

Duidelijke uitleg, goede examentrainingen

Rick

Een echte aanrader

Sterke punten:

De online cursus geeft erg duidelijk en eenvoudig de lesstof weer. Op de theoriedag werkt de enthousiaste en leuke manier van les geven van Coen erg goed! Met de cursus van vaarschool Albatros vaar... De online cursus geeft erg duidelijk en eenvoudig de lesstof weer. Op de theoriedag werkt de enthousiaste en leuke manier van les geven van Coen erg goed! Met de cursus van vaarschool Albatros vaar je zo door de theorie heen. Vandaag geslaagd met slechts 1 foutje.

Ronald C. Grooters

Al Weer Een Goede Cursus met zeer Positieve Afronding!!!

Sterke punten:

Zeer Hartelijke en goed Communicatieve Leraren Groep.

Kim Geels

Ik heb er van genoten!

Sterke punten:

Hele goede en humoristische uitleg, daardoor onthoud je bepaalde dingen gewoon en vergeet je het nooit meer. Ik heb er van genoten en ik vind het jammer dat het alweer is afgelopen, want ik ben... Hele goede en humoristische uitleg, daardoor onthoud je bepaalde dingen gewoon en vergeet je het nooit meer. Ik heb er van genoten en ik vind het jammer dat het alweer is afgelopen, want ik ben vandaag geslaagd. Zit er over na te denken om op te gaan voor klein vaarbewijs 2, gewoon omdat het zo leuk is!

Robin Pijnaker

Geweldige voorbereiding!

Sterke punten:

Het cursusmateriaal is heel goed afgestemd op de kennis die gevraagd wordt!

Rosalie

TOP!

Sterke punten:

Makkelijk te doen, binnen 2 dagen gedaan, examen gehaald. Ik heb hiervoor een andere cursus geprobeerd en €50 euro voor betaald waarbij heel veel dingen miste. Heel jammer van het geld, daarna toch... Makkelijk te doen, binnen 2 dagen gedaan, examen gehaald. Ik heb hiervoor een andere cursus geprobeerd en €50 euro voor betaald waarbij heel veel dingen miste. Heel jammer van het geld, daarna toch weer een online cursus gevolgd bij albatros en ben gewoon geslaagd! 1 hele dag geleerd en geslaagd. Ik had natuurlijk wel al wat voorsprongen want ik heb al een groot deel gehad in mijn vorrige cursus, maar als ik had geweten hoe goed deze cursus was had ik zeker voor deze gedaan! TOP ben zo blij!

Vincent Oud

Fantastische ervaring.

Sterke punten:

Cursus is duidelijk en alles wordt goed uitgelegd in begrijpelijke taal. Ook de volgende van de verschillende onderdelen is erg prettig.