Deskundigheid
9.6/10

Arie Hinderks

Uitstekend

Sterke punten:

Zeer goede en begrijpelijke uitleg.

jean bollen

Uitstekend, pragmatisch en goed te volgen

Sterke punten:

Zowel voor vaarbewijs 1 als 2 en marifonie wordt je goed voorbereid met instructies en tips. Ik ben voor alle 3 de eerste keer geslaagd mede door de uitstekende online cursussen.

Gerard Tadema

No nonsens examengerichte cursus!

Doelgericht, uitleg praktijkgericht.

Sander Koole

Video cursus Aanrader!!!

Sterke punten:

Duidelijke uitleg, cursus concentreert zich op wat je echt moet weten voor het examen

Eduard Jansen

Geweldige cursus

Sterke punten:

Video cursus. Volgen wanneer het past in je agenda.

Gregory Corrynen

Sterk! Duidelijk! Doelgericht Lesgegeven!

Sterke punten:

Koen weet exact welke leerstof je nodig hebt voor je examen! Ik ben gisteren geweest en was geslaagd met 71/80!
Zelfs als Belg versta je de Nederlandse uitleg zonder moeite! ;-) ;-) Dankjewel vaarschool Albatros!

R. van Aperen

Allemaal geslaagd (hele gezin) met gemiddeld 99%

Sterke punten:

Heldere uitleg, stof is compleet

Reggy

Heel goed

Sterke punten:

Even ter aanvulling op mijn eerdere review. In september de videocursus KBV1 gedaan en in oktober KVB2 gedaan. De online- videocursus (inclusief boek), is me uitstekend bevallen. Eerst de onlineles... Even ter aanvulling op mijn eerdere review. In september de videocursus KBV1 gedaan en in oktober KVB2 gedaan. De online- videocursus (inclusief boek), is me uitstekend bevallen. Eerst de onlineles gevolgd, dan de videoles en dan de vragen maken. Coen legt alles heel goed en duidelijk uit. Vooral de videos waar hij de opgave voordoet zijn heel helder. Ook vind ik zijn manier van presenteren prima, het verveelt niet. Ik vind de cursusopgaven moeilijker dan het examen, dus ik voelde me prima voorbereid. Vandaag KVB2 behaald met 47 punten.

Reggy

Vaarbewijs 2

Vriendelijke en snelle reacties

G. Andreadis

Brede kennis, leuk overgebracht!

Sterke punten:

Leuke cursus aangevuld met persoonlijke ervaringen en kennis van de instructeur. Dankzij deze cursus het CBR examen KVB1 makkelijk binnen een paar weken gehaald!