Deskundigheid
9.8/10
Communicatie
9.6/10

jacques Overwijk

Ja super mijn vaarbewijs gehaald in een keer dank je Coen

goed uitleg

R.j.van der Esch

Klungelige lijst met correcte antwoorden examens

Organisatie examens zelf

P.J. van Lonkhuizen

Video cursus online gevolgd VB1 en marifoon. Voor beiden dik geslaagd. Duidelijke instructies van Coen. Nette organisatie. Als je wat besteld is de digitale cursus gelijk binnen en cursusboek een... Video cursus online gevolgd VB1 en marifoon. Voor beiden dik geslaagd. Duidelijke instructies van Coen. Nette organisatie. Als je wat besteld is de digitale cursus gelijk binnen en cursusboek een dag later.Mijn volgende cursus is zeker hier.

Sterke punten:

Zeer duidelijk. Wat je moet weten wordt je geleerd.

Reggy

Geslaagd KVB1 met videocursus

Sterke punten:

Video- & Onlinecursus gevolgd. Workload een beetje onderschat, waardoor ik er in drie dagen doorheen moest. Prima cursus, aanrader.

Henk Wezendonk

Prima cursus materiaal

Sterke punten:

Leuke video's en een representatief pakket aan examentrainingen

Rianne

Deel 1 is binnen!

Sterke punten:

De videos uit de online cursus hebben een echte meerwaarde t.o.v. het boek. Maar ik vond het fijn om het boek als naslagwerk te gebruiken. Er werd duidelijk uitgelegd, met handige ezelsbruggetjes... De videos uit de online cursus hebben een echte meerwaarde t.o.v. het boek. Maar ik vond het fijn om het boek als naslagwerk te gebruiken. Er werd duidelijk uitgelegd, met handige ezelsbruggetjes en een beetje humor erbij. Ik vond de examen trainingen echt heel erg moeilijk, en altijd gingen alle strikvragen fout.. gelukkig was het echte examen minder moeilijk.

Dick van der Pijl

Geweldige opleiding en ondersteuning

Sterke punten:

zeer duidelijke online cursus en een degelijk cursusboek

WF Metzelaar

Vaarbewijs 1

Sterke punten:

Wat een geweldige manier om het Vaarbewijs voor te bereiden. Dank jullie wel.
Ik heb het gehaald! :-). Op naar 2 ...

Tom everaet

Prachtige samenwerking

Sterke punten:

Jullie online cursus vaart voor de wind mijn examen was ging voor de wind. Bedankt albatros voor de toffe cursus en goeie communicatie

Ebbe Loos

Goede en duidelijke videocursus

Sterke punten:

De leerstof werd duidelijk, goed en luchtig gebracht. De proefexamens zijn net zoals de echte examens. Heel fijn!