Deskundigheid
9.8/10
Communicatie
9.6/10

Leonie

Door middel van de online cursus, het boek en de dagcursus in 1 keer mijn vaarbewijs gehaald!

Sterke punten:

Deskundigheid, vriendelijk personeel, goede uitleg

Veldkamp

Geslaagd!!

Sterke punten:

Duidelijke uitleg, cursusboek is echt goed samengesteld, heb paar jaar terug het boek van de ANWB gehad, maar dit is top..

Arend Jan Greven

Onlinecursus met video-uitleg werkte prima voor mij

Sterke punten:

Cursus thuis online volgen wanneer jij wil en en met duidelijke uitleg door Coen

Mike

Een top cursus!

Sterke punten:

De online video-cursus is heel goed bevallen. Coen de trainer heeft een sterk verhaal. Niet te veel en 'to the point'. Voor mij is Coen een ware toevoeging. Ik vond het super leuk, ga zo door! De online video-cursus is heel goed bevallen. Coen de trainer heeft een sterk verhaal. Niet te veel en 'to the point'. Voor mij is Coen een ware toevoeging. Ik vond het super leuk, ga zo door!
(VB1 + VB2 op 1 dag in 1 x gehaald.)

Peer

Geslaagd in 1x

Sterke punten:

Uitgebreide uitleg en veel examenvragen ! En regelmatig contact gehad en snel en duidelijk dan weer de juiste richting op gezet.

T. Adegeest

Ik ben ontzettend blij met (online) vaarschool Albatros!

Sterke punten:

Zowel mijn marifoon basiscertificaat, vaarbewijs 1 en vaarbewijs 2 heb ik met de videocursus gehaald. Alles in één keer wel te verstaan, geen herkansing nodig gehad door de ontzettend duidelijke... Zowel mijn marifoon basiscertificaat, vaarbewijs 1 en vaarbewijs 2 heb ik met de videocursus gehaald. Alles in één keer wel te verstaan, geen herkansing nodig gehad door de ontzettend duidelijke manier van leren. De video cursussen zijn erg duidelijk en alle informatie wordt gestructureerd overgebracht. Ook bij vaarbewijs 2 is de uitleg over het uitzetten/berekenen van koersen etc. heel goed te volgen. Ik heb alle video's twee keer achter elkaar bekeken en ondertussen aantekeningen gemaakt, mede door de afsluitende samenvattende video bij de verschillende cursussen komt alle informatie vaak genoeg langs.
Zowel bij het marifoonexamen als het vaarbewijs examen sprak ik meerdere mensen die vanuit boekjes geleerd hadden en met stress het examen ingingen, met deze videocursussen overkomt je dat zeker niet.

Ik ben absoluut fan en beveel deze cursussen sterk aan.

Annie bakker

Jaaaaaaaa in 1x geslaagd!!!!

Gewoon nadenken

Saskia Hoegen

Goede ondersteuning en begrip voor mijn situatie

Sterke punten:

Vaarschool Albatros heeft mij genoeg tijd gegeven om het examen VB1 met succes af te ronden. Vanwege de Corona crisis werd het examen uitgesteld maar ze waren zeer coulant en verlengden kosteloos de... Vaarschool Albatros heeft mij genoeg tijd gegeven om het examen VB1 met succes af te ronden. Vanwege de Corona crisis werd het examen uitgesteld maar ze waren zeer coulant en verlengden kosteloos de online cursus. Elk telefoontje en mailverkeer verliep prettig. Ik ga nu voor VB2 en marifoon weer met Vaarschool Albatros ‘in zee’!

Robert

Marcom-B examen

Sterke punten:

Duidelijk stappenplan en kristalheldere uitleg

Xavier Baltus

In 1 keer gehaald

Sterke punten:

Duidelijke uitleg van Coen met handige ezelsbruggetjes.
Duidelijke uitleg van Coen met handige ezelsbruggetjes.
Ik heb KVB1 en 2 gedaan. Vandaag heb ik marifoonexamen in Hoorn gedaan. Ik heb alle drie de examens in 1 keer gehaald. Dank Coen en Jeroen en de rest van het Albatros-team