Deskundigheid
9.8/10
Communicatie
9.6/10

Daan

Duidelijk en leuke cursus!

Sterke punten:

Duidelijk, snel begrijpelijk, goede tips en ezelsbruggetjes!! Je zult geen bakzeil halen ??

Maurice

Binnen een weekje geslaagd

Duidelijke video en uitleg

R. Sullot

In 1 keer geslaagd voor vaarbewijs deel 2!!

Sterke punten:

Vandaag voor de eerste keer op examen gegaan bij het CBR voor klein vaarbewijs deel 2. Meteen geslaagd met 0 fouten!! Had een cursusboek gekocht en deze was goed te volgen totdat het onderwerp met... Vandaag voor de eerste keer op examen gegaan bij het CBR voor klein vaarbewijs deel 2. Meteen geslaagd met 0 fouten!! Had een cursusboek gekocht en deze was goed te volgen totdat het onderwerp met koers uitzetten en berekenen aan bod kwam.

Om voor mezelf duidelijkheid te verschaffen heb de online cursus KVB2 gekocht. In 1 woord perfect! 8 goede duidelijke, heldere lessen (video's) met veel oefen vragen voor een top prijs. Dat de lessen goed zijn is te zien aan mijn resultaat.

Zoek je een online cursus, zoek dan niet verder en koop de cursus van Vaarschool Albatros. Je kan dan ook meteen een Bretonse plotter aanschaffen bij hun en je krijgt er meteen een passer bij. Je hebt dan verder niets meer nodig om te slagen!

Vincent

Duidelijke online cursus

Uitleg lesstof

Roy Hempel

VB1

Sterke punten:

goede en duidelijke uitleg, fijn contact

Marleen Langenkamp

Vandaag geslaagd voor KVB2 in Zwolle dankzij de goede en prettige video cursus van Vaarschool Albatros.

De video cursus is duidelijk en Coen doet het erg leuk.
Door corona werd het...

De video cursus is duidelijk en Coen doet het erg leuk.
Door corona werd het examen uitgesteld, maar vaarschool Albatros heeft zonder problemen de online cursus opnieuw opengesteld, zodat ik voldoende tijd had om me goed voor te bereiden.

Sterke punten:

Sluit heel goed aan op het examen! Klantvriendelijkheid.

Xander Burchartz

Goede videocursus en uitstekende service

Sterke punten:

Heldere en beknopte video’s met de belangrijkste punten heel duidelijk uitgelegd.
Goede service nadat het examen wegens Corona moest worden uitgesteld.

Noud van der VEn

Fantastisch de examentraining.

Sterke punten:

Alle onderwerpen die terug komen op het examen samengevat in een training waarmee je jezelf klaar stoomt om in 1 keer het examen te halen. Heb wel ook even goed gestudeerd nog.

Amanda

Super!

Sterke punten:

In een keer geslaagd voor mijn vaarbewijs!

Martijn Bouckaert

Prima voorbereiding Basiscertificaat Marifonie

Sterke punten:

De examenvragen zijn sterk. Die leren is slagen. Ik was binnen 4 minuten klaar met 0 fout :)