Deskundigheid
9.6/10

Uitstekend

Praktijkgerichte kennisoverdracht

Merel veltman

Vaarbewijs 2 in een keer gehaald!

Sterke punten:

Een super fijne ervaring en altijd te bereiken als je vragen hebt.

Koen

Samen met mijn 2 zonen van de eerste keer geslaagd.

Sterke punten:

Heldere en duidelijke lessen. Goede voorbereiding voor het examen.

Mark Harreman

Goede uitleg en handige tips!

Sterke punten:

De uitleg blijft makkelijk hangen door de ezelsbruggetjes.

Pieter Schoehuijs

Marcom-B gehaald dankzij Jeroen

Uitstekende dagcursus

S.T. van der Meulen

Perfecte methode om vaarbewijs 2 te halen

Sterke punten:

Het gebruik van videoles is perfect. Heldere uitleg.

Jacques

Vaarschool Albatros .... : Een topper

Sterke punten:

Coen geeft, met volgens mij tenminste 25 jaar les ervaring, het vertrouwen dat je de juiste keuze hebt gemaakt om de cursus ook fysiek te volgen. In deze tijd is het verleidelijk een cursus op... Coen geeft, met volgens mij tenminste 25 jaar les ervaring, het vertrouwen dat je de juiste keuze hebt gemaakt om de cursus ook fysiek te volgen. In deze tijd is het verleidelijk een cursus op internet te zoeken en er maar het beste van hopen.... Met Coen is het anders. Goed lesmateriaal, een dagcursus ondersteund door videomateriaal wat je terug kunt kijken, een serie proefexamen vragen en bij vragen kun je hem gewoon bellen. Hij weet als geen ander aan te geven wat belangrijk is, waar je wat meer of juist wat minder op moet letten. Hij is.... hij zegt het zelf... je vriend, net zo lang tot je het examen ook daadwerkelijk gehaald hebt. IK heb op 31-10-2019 het examen Klein Vaarbewijs I gedaan en meteen op 26-11-2019 aansluitend het klein Vaarbewijs II. Zonder enige stress en meteen geslaagd. Dank zij vaarschool Albatros.... een aanrader. Doe het en investeer in de dagcursus, zeer leerzaam en nog gezellig ook.

Per Verzaal

Top Online training marifonie

Sterke punten:

Makkelijk te volgen, goede informatieve filmpjes die de essentiele lesstof vlot doorlopen. Goede representatieve oefenvragen. Goed doornemen en je slaagt direct

Rikus en Marco Miedema

Helder en duidelijk

robin dirven

Super vaaropleiding

Sterke punten:

gewoon alles is zo duidelijk. gewoon simpel en goede uitleg en lekker duidelijk. van deze man kunt u wat leren.
ik heb zelf eerst een dagcursus gevolgt bij een andere vaaropleiding. toen ben ik al een paar keer gezakt. toen dacht ik ik ga verder kijken kwam ik bij deze vaarschool uit. toen ben ik begonnen met deze vidiocursus voor vaarbewijs 1 helemaal mooi gevolgt en slaagde met maar 3 fouten voor me examen. echt een aan rader. bij vamex ( waar je het examen moet afleggen) vertelde ze ook dat dit de beste vaaropleiding is die er is.
ik kan maar een ding zeggen dit is een super opleiding.