Deskundigheid
9.8/10
Communicatie
9.6/10

Henk

Geslaagd door enthousiaste Coen.

Sterke punten:

De kennis en de wijze van lesgeven.

Ed Cillekens

In 1 x mn vaarbewijs I

Sterke punten:

heldere uitleg...goed cursusmateriaal ..
en begenadigd docent met flinke dosis humor. bedankt Coen

Jeroen - Waarschip Yachts

Binnen 5 week KVB 1 en KVB 2 dankzij Coen!

Sterke punten:

De wijze van uitleg inclusief humor en de no nonsense benadering van Coen spraken mij erg aan in de gratis video's, aanmelding voor de video cursus KVB-1 en KVB-2 was een logisch gevolg en snel... De wijze van uitleg inclusief humor en de no nonsense benadering van Coen spraken mij erg aan in de gratis video's, aanmelding voor de video cursus KVB-1 en KVB-2 was een logisch gevolg en snel geregeld.

I.v.m. de verandering Vamex / CJIB was er per geluk nog een plaats vrij en daarmee 5 week op de teller. Door tijdgebrek en werk in het buitenland was de video cursus een perfecte oplossing.

Coen zijn manier van lesgeven heeft mij laten slagen voor beide examens achter elkaar.

Thnx Coen!

Bernard van de Weert

Perfecte en duidelijke on-line cursus

Sterke punten:

Goede beknopte cursus met geen cq weinig overbodige tekst
Veel examenvragen
Duidelijke video' s in cursus
Veel dagen om examen te doen in verschillende plaatsen in Nl.

Ad Kamman

Geslaagd ! dankzij de goede uitleg van Coen

Duidelijke lessen en lesmateriaal

Gerrit van Veen uit Urk.

Video cursus marifoon

Sterke punten:

Na vaarbewijs 1 en 2 allebei in 1x te hebben behaald nu in 1x geslaagd voor het marifoon basis certificaat examen. Dit dankzij de handige video cursus van Albatros. Gewoon top!

Twan

Slecht

Sterke punten:

Een adhd leraar voor de klas

Jiska Memelink

Prima Vaarschool!

Sterke punten:

In de videocursus wordt alles heel helder uitgelegd. Coen geeft precies aan waar je extra aandacht aan moet besteden. De voorbeelden die hij geeft zijn vaak komisch waardoor je het extra goed... In de videocursus wordt alles heel helder uitgelegd. Coen geeft precies aan waar je extra aandacht aan moet besteden. De voorbeelden die hij geeft zijn vaak komisch waardoor je het extra goed onthoud.
Ik heb in twee weken tijd zowel KVB1 als KVB2 gehaald met hele hoge scores. Dat was zonder de videocursussen nooit gelukt.

Lars Beens

Perfect

Sterke punten:

De luchtige benadering van de zware stof werkt zeer verhelderend. ik heb op woensdagavond de cursus besteld en door alleen het bekijken van de 6 lessen en het maken van een aantal voorbeeld vragen,... De luchtige benadering van de zware stof werkt zeer verhelderend. ik heb op woensdagavond de cursus besteld en door alleen het bekijken van de 6 lessen en het maken van een aantal voorbeeld vragen, geslaagd met 71 punten uit 80. In 2 dagen was ik door de stof heen en was alles zeer duidelijk. Het geld dubbel en dwars waard! zeer tevreden!!!

Jacco

KvbII

Sterke punten:

Zeer rustige en duidelijke uitleg. Vragen werden goed uitgelegd. Tevens was er voldoende oefenmateriaal, wat erg goed aansluit op de examens van het vaarbewijs. Bedankt voor de lessen!