Deskundigheid
9.8/10
Communicatie
9.6/10

Rob

In 1 keer geslaagd dankzij de zeer duidelijke video cursus...

Sterke punten:

De cursus is zeer duidelijk...

Freddy F

Zeer Duidelijk

Sterke punten:

vandaag mijn VB1 gehaald. Mede door Coen die heel duidelijk iets uitlegt en verteld. ook tijden de vervolg cursus thuis heel fijn om dit thuis nog te kunnen nakijken en vooral oefenen.

Ernst Schreurs

Marifoon made easy :)

Sterke punten:

Duidelijk en deskundig en punctueel.
Duidelijk en deskundig en punctueel.
Zeer goede en effectieve scheiding van hoofd-en bijzaken. Wel interessante extra informatie, die gebruikt wordt bij de uitleg of gewoon “ nice to know” , maar heel duidelijke scheidslijn tussen de zaken waar men zich voor het examen op moet concentreren en welke niet.

Een trotse cursist

Aanrader voor de praktische kapitein

Sterke punten:

Op een heerlijke manier word je met de instructeur online door de vaarbewijscursussen heen genavigeerd. Met veel theoretische maar ook praktische tips, met humor en serieusheid. Een aanrader voor... Op een heerlijke manier word je met de instructeur online door de vaarbewijscursussen heen genavigeerd. Met veel theoretische maar ook praktische tips, met humor en serieusheid. Een aanrader voor die mensen die praktisch en beeldend ingesteld zijn. Ik heb VB1 en VB2 gecombineerd, veel tijd voor genomen, en ruim behaald.

Huub

Prettiger leren bestaat niet!

Sterke punten:

Schitterend gewoon, die videocursussen. Op prettige en duidelijke wijze wordt alles uitgelegd en er is ruim voldoende oefenmateriaal. Ik heb in korte tijd KVB1, KVB2 en het basiscertificaat... Schitterend gewoon, die videocursussen. Op prettige en duidelijke wijze wordt alles uitgelegd en er is ruim voldoende oefenmateriaal. Ik heb in korte tijd KVB1, KVB2 en het basiscertificaat marifonie gehaald dankzij Albatros! Fan van Coen

Stef ROMBAUTS

Geslaagd!

Sterke punten:

Op 27/6 de online cursus KVB1+KVB2 besteld. Plotter en kaarten verloren in de post maar zonder probleem tweede pakketje opgestuurd. Op 5/8 beide examens afgelegd en geslaagd. Als volledige maagd op... Op 27/6 de online cursus KVB1+KVB2 besteld. Plotter en kaarten verloren in de post maar zonder probleem tweede pakketje opgestuurd. Op 5/8 beide examens afgelegd en geslaagd. Als volledige maagd op nautisch gebied en een afkeer van al wat examens betreft, was mij dit vast niet gelukt zonder de duidelijke uitleg en tips uit de cursus.

Vaarbewijs 2

Sterke punten:

goede duidelijke cursus en lesmateriaal

IL

Veel lof voor de video cursussen! GESLAAGD! Het bij behoordende boek is ook erg fijn om als handleiding er naast te hebben. Hier door kan je alles oefenen en herhaal je het meteen voor jezelf na het... Veel lof voor de video cursussen! GESLAAGD! Het bij behoordende boek is ook erg fijn om als handleiding er naast te hebben. Hier door kan je alles oefenen en herhaal je het meteen voor jezelf na het bekijken van de video's. Video's zijn ook heel duidelijk en worden op een leuke manier verteld. Dank Albatros!

- Duidelijk
- Eenvoudig uitgelegd
- Goede voorbeelden
- Examen vragen ook inbegrepen
- Erg leuk verteld!

M de Groot

Goede tekst en uitleg!

Sterke punten:

Geven goede tekst en uitleg, zowel met vaarbewijs online cursus en de Marifoon cursus zowel online als de ochtend voor het examen. Echte aanrader voor iedereen die het vaarbewijs wil halen en de... Geven goede tekst en uitleg, zowel met vaarbewijs online cursus en de Marifoon cursus zowel online als de ochtend voor het examen. Echte aanrader voor iedereen die het vaarbewijs wil halen en de evt. Marifoon cursus. Gewoon klasse uitleg!

jan Declercq

Geslaagd

Sterke punten:

Ik wou graag mijn ICC vaarbewijs halen en had weinig tijd. Met de video cursus ben ik eraan begonnen KVB1 en KVB2 ineens. De uitleg was goed. Wat de doorslag gaf om geslaagd te zijn , de... Ik wou graag mijn ICC vaarbewijs halen en had weinig tijd. Met de video cursus ben ik eraan begonnen KVB1 en KVB2 ineens. De uitleg was goed. Wat de doorslag gaf om geslaagd te zijn , de oefeningen maken!