Deskundigheid
Resultaat
9.8/10
Communicatie
9.6/10

Fout van mij...het probleem was m'n iPad ...........gister een review geplaatst die niet klopte..het lag namelijk aan m'n iPad.(oudje).ik had natuurlijk een slechte review gegeven,maar hier kom ik... Fout van mij...het probleem was m'n iPad ...........gister een review geplaatst die niet klopte..het lag namelijk aan m'n iPad.(oudje).ik had natuurlijk een slechte review gegeven,maar hier kom ik op terug,eerlijk is eerlijk..

Sterke punten:

Goed.er werd vrij snel contact met me opgenomen ,daar werden enkele dingen mij uitgelegd .heb toen aktie ondernemen ...

walter verheij

Gisteren geslaagd voor vaarbewijs2 , een goed aansluitende on-line video cursus gevolgd en top support bij
lastige vragen .

Ernst Gunst

Hele goede ervaring.

Sterke punten:

Vandaag alleen het marifonie examen bij ze gedaan maar alles was heel goed en netjets voorbereid in de school en aardige en kundige mensen. Nu hopen dat de uitslag vanavond nog goed is. :) Een... Vandaag alleen het marifonie examen bij ze gedaan maar alles was heel goed en netjets voorbereid in de school en aardige en kundige mensen. Nu hopen dat de uitslag vanavond nog goed is. :) Een aanrader. Met vriendelijke groet, Ernst Jan Gunst.

Kapitein Brom

Na leuke en leerzame videocursus, volle kracht vooruit geslaagd. Echt een aanrader!

Sterke punten:

Leuke en leerzame video cursus zonder overtollige informatie. Geslaagd in 1 keer met 76 punten. Zeker handig de functie om examens te oefenen. Op naar VB2.

Nienke

Een top vaarschool

goede uitleg
na de cursus nog een online herhaling
altijd bereikbaar voor vragen

Barbara

Spannend

Sterke punten:

Bij een praktische probleem wordt naar een oplossing gezocht. Top lekker flexibel en meteen daadkracht!

Robert Blaauboer

Super vaarschool. Ben in één keer geslaagd met een 100% score voor mijn basiscertificaat marifonie.

Sterke punten:

Alles super strak geregeld bij Albatros!

Hugo Fillet

100% score voor marifonie examen

Sterke punten:

Online cursus gedaan gevolged door de dagcursus en examen. Zeer goede begeleiding en uitleg tijdens de ochtend.

Ronald Jansen

Wederom in 1 keer geslaagd nu voor Vaarbewijs 2

Sterke punten:

Na weer een uitermate leerzame maar vooral ook leuke dag cursus Vaarbewijs 2 gegeven door Coen vandaag in 1 keer geslaagd! Coen een compliment voor jouw duidelijke uitleg!
Ik heb 1 puntje van...
Ik heb 1 puntje van aandacht en dat is om vooral ook aandacht aan de regels te besteden. In de cursusdag komt dit niet echt naar voren maar onderschat dit niet. Iets meer informatie over de regels van toepassing voor VB2 zou wel wenselijk zijn.

Joos hassing

Vaarschool Albatros Grote klasse!

Sterke punten:

Ik heb met veel plezier de cursussen KVB1, KVB2, basiscertificaat marifonie en marcom-B gevolgd. De videocursussen maken de stof heel duidelijk. Door een heldere en vlotte uitleg is alles... Ik heb met veel plezier de cursussen KVB1, KVB2, basiscertificaat marifonie en marcom-B gevolgd. De videocursussen maken de stof heel duidelijk. Door een heldere en vlotte uitleg is alles gemakkelijk te volgen. Je gaat met zelfvertrouwen het examen tegemoet. Ik ben probleemloos door de examens gekomen en steeds met een uitstekend resultaat geslaagd.