Alles netjes en met zeer veel aandacht verzorgd door het verkoopteam. Alleen de poetsbeurt voor de aflevering was erg slecht uitgevoerd, laten we het afgeraffeld noemen. Dat is toch jammer en doet...Alles netjes en met zeer veel aandacht verzorgd door het verkoopteam. Alleen de poetsbeurt voor de aflevering was erg slecht uitgevoerd, laten we het afgeraffeld noemen. Dat is toch jammer en doet recht aan de moeite die het verkoopteam in het hele traject heeft gestoken.
Gerben de Knegt
Henk heeft het hele proces zeer professioneel en vriendelijk met ons doorlopen. In eerste instantie was de auto waar we voor kwamen kijken toch niet op de juiste locatie en kwamen we dus voor niets...Henk heeft het hele proces zeer professioneel en vriendelijk met ons doorlopen. In eerste instantie was de auto waar we voor kwamen kijken toch niet op de juiste locatie en kwamen we dus voor niets naar Arnhem wat voor ons toch een uur rijden is. Henk heeft daarna gezorgd dat we toch snel konden komen kijken en de auto zelfs voor ons gereserveerd. Zeer tevreden geholpen!
Toine Goossens Bergen op Zoom
Ondanks de drukte op zaterdag en de verkoper stond alleen toch voldoende tijd kunnen besteden aan ons . Wij waren onderweg naar Duiven toen we een telefoontje kregen van hem om te informeren of er...Ondanks de drukte op zaterdag en de verkoper stond alleen toch voldoende tijd kunnen besteden aan ons . Wij waren onderweg naar Duiven toen we een telefoontje kregen van hem om te informeren of er veel verkeer was onderweg . bedoel daar mee wel interessen hebben in de klant . Bij binnen komst kregen we koffie en goed ontvangen . Ik ben heel tevreden hoe ik geholpen ben bij de verkoop .
Bas
Dennis is een heel fijn persoon en het was prettig en vertrouwd om zaken te doen.
de heer en mevr. Wolsink
Ruime keuze van occasions en we zijn goed geholpen en tevreden over onze nieuwe Tiguan Hybride!
Prima service
Vriendelijke ontvangst door de verkoopadviseur Arian. Nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden. Gemaakte afspraken allemaal nagekomen. Goede eerlijke prijs gekregen voor onze inruil auto....Vriendelijke ontvangst door de verkoopadviseur Arian. Nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden. Gemaakte afspraken allemaal nagekomen. Goede eerlijke prijs gekregen voor onze inruil auto. Aflevering gebeurde ivm ziekte door een collega verkoopadviseur Corne. Ook hij ontving ons uiterst vriendelijk en nam alle tijd om uitleg te geven over onze nieuw Audi. Een dik verdiende 10 voor dit verkoop team.
Miranda
Zeer vriendelijke en eerlijke verkoopmedewerker die is goed geadviseerd heeft.