Henk van beek, goede ervaring!aanrader III

Zeer fijn & vriendelijk geholpen

Ik ben keurig geholpen

Anthony

Erg goed en vriendelijk geholpen door Maikel. Een mooie Audi A1 afgeleverd gekregen. Top service en volle tank gekregen waar halve verwacht werd. Zal de Vallei groep zeker onthouden in de toekomst.

K. Reinhardt

Tijdens de verkoopprocedure werd netjes uitgelegd dat het bij deze A1 om een importauto uit Tchechie gaat en het navigatiesysteem volledig nieuw aangesloten/ geïnstalleerd moest worden. Omdat ik de auto pas ruim twee weken later zou komen ophalen ben ik ervan uitgegaan dat op dat tijdstip alles in orde zou zijn. Helaas was dit niet het geval. In de werkplaats werd geprobeerd om dit op te lossen zodat ik de oude SD kaart uit mijn vorige Audi A1 zou kunnen gebruiken- dat lukte niet. Er is beloofd de nieuwe SD kaart per post op te sturen zodat ik het navigatiesysteem kan laten activeren bij de Audidealer in Goes (ik woon in op Noord Beveland) Ik had een telefoontje verwacht dat het navigatie systeem niet gebruiksklaar was. Dan had ik ervoor gekozen om de auto op een later tijdstip op te halen. Van een Audi dealer en in dit prijssegment mag ik verwachten dat de communicatie beter is en dat het gekochte voertuig naar behoren werkt. Nu is er extra tijd en moeite van mijn kant nodig om de auto "compleet" te maken en de koop zo helemaal af te ronden.

Prima contact en heldere uitleg

Jur Pasman

Vriendelijk en goede service.

Shab

Ik ben zo tevreden met de service voor, tijdens maar vooral after sale! Mijn verkoopadviseur was Maikel Gandomkar. Hij heeft mij super goed geholpen en geadviseerd. Ook na de aankoop werd ik goed... Ik ben zo tevreden met de service voor, tijdens maar vooral after sale! Mijn verkoopadviseur was Maikel Gandomkar. Hij heeft mij super goed geholpen en geadviseerd. Ook na de aankoop werd ik goed geïnformeerd over de stand van zaken. Dank je wel Mikel.

Arie

Bij afleverbeurt airco niet nagekeken

Alles zeer plezierig verlopen. Er was alle tijd genomen en geen druk.

wiria

Bijzonder tevreden over de verkoper . plezierig, ter zake, relaxed.