Annemarie

Leuke 1 e ontvangst. Igor belde mij zelf terug voor de auto waar ik interesse in had. De 1e geïnteresseerde kon niet op zijn afspraak tijd komen. Ik mocht de tijd nemen tijdens de proefrit, en... Leuke 1 e ontvangst. Igor belde mij zelf terug voor de auto waar ik interesse in had. De 1e geïnteresseerde kon niet op zijn afspraak tijd komen. Ik mocht de tijd nemen tijdens de proefrit, en de indicatie tijd wat ik had ingevuld mocht overschreden worden. Mailwisseling ook prettig, zonder mijn afleverpakket aanschaf mocht de auto indien ik dit wilde door mijn schoonzoon op de brug bekeken worden. Leuk, net die extra moeite en suggesties. Verder het geduld hebben met een trage slak, qua begrip en vertrouwen hebben, mijn complimenten.

A. Koning

Maikel heeft ons uitstekend geadviseerd. Hij is makkelijk en open in omgang. Het contact verliep goed en hij reageert snel op vragen..

G-j-huisman@versatel.nl

Prima werd goed geholpen banden kleine aanmerking randen meer versleten

Mitch

Heel blij met mijn auto en geweldige service van Arian gekregen!

Fijn geholpen door Youri bij de aankoop van onze nieuwe auto.

J. van Garderen

Zeer tevreden over de gehele aanpak m.b.t. het zoeken naar voor mij een geschikte auto!

Ik ben door Arian heel fijn en zeer vakkundig geholpen. Nadat ik de auto had opgehaald had ik een aanvullende vraag. De telefoniste gaf aan dat hij in bespreking zat. Toch belde hij binnen een... Ik ben door Arian heel fijn en zeer vakkundig geholpen. Nadat ik de auto had opgehaald had ik een aanvullende vraag. De telefoniste gaf aan dat hij in bespreking zat. Toch belde hij binnen een kwartier terug. Heel fijn.

Vitalii

Ik heb de eerste auto in mijn leven bij Vallei Auto Groep gekocht en ik ben blij met mijn ervaring! Jullie hebben alle mijn vragen geantwoord en het was heel handig. Maar er was de enige ding die... Ik heb de eerste auto in mijn leven bij Vallei Auto Groep gekocht en ik ben blij met mijn ervaring! Jullie hebben alle mijn vragen geantwoord en het was heel handig. Maar er was de enige ding die heeft mij een beetje gestrest gemaakt: toen ik de factuur heb gekregen, stond er een kilometerstand drie keer hoger dan op de advertentie; gelukkig later bleek het een fout te zijn.

Leendert den Hartog

Was prettig contact en alles goed geregeld