Zeer netjes personeel. en wordt altijd vriendelijk ontvangen
Goed, snelle, deskundige en goede afhandeling
Dijkers
Auto is bijaflevering niet schoon van binnen en op zijn zachts gezegd met de franse slag gepoetst. Krasjes die weg gepoetst zouden worden zitten er onveranderd. De achterbanden zijn gecupped...Auto is bijaflevering niet schoon van binnen en op zijn zachts gezegd met de franse slag gepoetst. Krasjes die weg gepoetst zouden worden zitten er onveranderd. De achterbanden zijn gecupped en geeft een storing aan. De verkoper zei dat ik na aflevering ook in Amsterdam voor garantie reparaties terecht zou kunnen en nu kan dat ineens niet en moet ik helemaal terug naar Wageningen waar ik dan zonder vervoer zit.
Gijsbert-Jan van der Laan
Zie separate email
Ronald Wollaert
Nette deskundige verkoopmedewerker. Legt goed uit waarom trekhaak niet gemonteerd kon worden. Stelde een nette oplossing voor.
Auto viel wat tegen bij aflevering. Wat beschadigingen en slechte ruitenwissers
Zeer tevreden enige puntje van aandacht is ontbreken kentekenplaat voor aanhanger of fietsendrager. Koop nl een auto met trekhaak
Leuke gesprekken gehad, open verhaal met maik gandomkar
Ik heb de auto bij jullie gekocht omdat ik bij verschillende vestigingen in de buurt teleurgesteld was. Jullie verkopen, Lars, was erg attent en heeft op de juiste wijze en snel gereageerd op mijn...Ik heb de auto bij jullie gekocht omdat ik bij verschillende vestigingen in de buurt teleurgesteld was. Jullie verkopen, Lars, was erg attent en heeft op de juiste wijze en snel gereageerd op mijn vragen
Een erg goede ervaring, vriendelijke service en de reparatie was van kwaliteit.